Alex Delea a fost invitat în platoul celor de la Pro Arena și a povestit despre viața sa din afara show-ului. Acesta a mărturisit că îi place foarte mult fotbalul și este fan FCSB și Real Madrid.

Am jucat fotbal, handbal, am făcut box, înot, am făcut toate sporturile practicabile, în mod normal, în afară de baschet. Fotbal am făcut, am jucat în Medgidia, de acolo sunt.

Ador fotbalul, e sportul meu preferat. Atunci când am ieșit din Survivor eram în avion, îmi cumpărasem internet tot drumul și am luat toate țările la rând. România, Italia, Spania, Champions League, tot, pentru că nu am știut absolut nimic, nu știam cine a câștigat. De mic sunt stelist, actual FCSB-ist, în afară, normal, Real Madrid.

Am plecat exact când trebuia să joace cu PSG. Eram foarte curios, îmi place foarte mult Cristiano Ronaldo, Manchester United. Am avut foarte multe întrebări, era 28 mai, acolo știam toate zilele, mă uitam după soare la oră. Stăteam în baracă, știam că poate a început meciul, ziceam: ‘oare cine joacă? oare cum joacă?’ Eram cu Nedelcu și îi spuneam: ‘băi, oare cine e în finală?!’

Atât de multe întrebări, la care nu primeam niciodată răspuns, iar când am văzut ce s-a întâmplat, în toate campionatele, erau strânse aproape toate. Real Madrid am văzut că s-a detașat mult. FCSB – CFR Cluj, incredibil ce poate să facă CFR-ul, nu-i mai smulge nimeni nimic, incredibil. Am zis că e mai bine că nu am văzut, a declarat Alex Delea.

Survivor România sezonul al III-lea s-a încheiat, iar câștigătorul a fost desemnat Alex Delea, după ce publicul l-a votat în defavoarea Elenei Chiriac. Supraviețuitorilor Alex a plecat acasă cu 100.000 de euro, marele premiu, plus încă 20.000 de euro pentru cât a stat în emisiune.

Acum după ce totul s-a terminat, fanii emisiunii se întreabă când va începe noul sezon și dacă va mai fi. Ei bine, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că s-au început, deja, înscrierile pentru noul sezon și toți cei care sunt dornici de aventură să se pregătească.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.