O nouă săptămână la Survivor România 2021. Competiția se apropie de sfârșit, iar conflictele sunt tot mai acide. De data aceasta Albert are un schimb de replici cu Ștefan de la Faimoși.

Update 14.06 Consiliul de eliminare a fost unul cu surprize pentru toată lumea. Albert și Maria au ieșit favoriți la Războinici, iar propuși pentru eliminare au fost Marius și Andrei. De cealaltă parte favorit a ieșit Elena și a surprins pe toată lumea, fiindcă toți se așteptau să fie Zanni. Drept urmare Elena a propus-o pe Raluca pentru eliminare și aceasta a fost cea care a plecat acasă.

eliminare survivor 2

Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență. Este o experiență de neuitat în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă. Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte. Am venit într-un moment în care nu eram mulțumită, nu știam ce pe care drum s-o iau și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ce am acasă.

Mă consider o persoană norocoasă, a spus Raluca Dumitru, înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.

Update 13.06 Dezastru pentru Elena de la Faimoși în competiția Survivor. După ce au pierdut jocul de imunitate echipa Faimoșilor l-au nominalizat pe Ștefan pentru a pleca acasă. Elena a avut un moment în care a început să-i curgă sânge din nas, iar coechipierii au acuzat-o că se victimizează. Cel mai probabil ea va fi votată de favoritul echipei pentru a pleca acasă. Conform informațiilor care circulă pe rețelele de socializare Elena ar putea fi cea eliminată.


Update 12.06 După ce au pierdut jocul de imunitate, războinicii l-au votat pe Albert ca să plece acasă. Acesta este accidentat și nu a mai jucat în ultima săptămână, însă doctorii speră să revină cât mai repede. Din păcate Albert are un conflict și cu Sebastian, care îl îndeamnă să părăsească competiția.


Albert Oprea: Ștefane…

Ștefan: Hai, bă, gata, lasa-ma..

Ștefan: E un milog aici, care mă enervează….face ca papagalul pe aici.

faimosiiDupă plecarea Adelinei Damian din competiție lucrurile par a se liniști în echipa Războinicilor. Cu toate acestea, există multe discuții despre faptul că Andrei a ieșit favoritul publicului în fața lui Albert.

Andrei: Bine că s-a întâmplat așa, așa au rămas cei mai buni momentan în echipă.

Maria: Mi s-a făcut super dor de ea, mă gândesc la ea încontinuu.

Ștefan: Surpriza mare a venit din partea favoritului, Albert.

Sebastian Chitosca: Nominalizarea l-a bagat in pamant.

Albert: A iesit favoritul publicului probabil pentru ca lumea a apreciat la el faptul ca si-a spus mai mult punctul de vedere.

Zanni: Cu Elena n-am stat la discutii ca s-a dus sa carcoteasca cu Maria prin boscheti. Dar ma astept oricand la o noua drama, o noua poveste, la care noi trebuie sa zicem: Da, ce s-a intâmplat?

Maria: Nu stiu daca ma vor sustine baietii neaparat…

În ceea ce privește problemele de sănătate se pare că Albert de la Războinici și Cosmin de la Faimoși încă au nevoie de de repaus. Nu ar fi nicio surpriză ca unul dintre cei doi să părăsească competiția pe motive medicale.

cosmin 750x430 1Cosmin Stanciu din echipa Faimoșilor s-a accidentat grav și a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Situația este una gravă fiindcă a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Se pare că faimosul nu mai putea respira cum trebuie. Ba mai mult, în camp, acesta și-a rugat colegii să nu îl facă să râdă fiindcă nu poate să respire. Elena a observat că situația este gravă, deoarece Cosmin stătea chircit neputând să respire cum trebuie de la durere. Ștefan a declarat în camp că speră să își revină și să nu fie ceva foarte grav. Acest lucru l-a enervat pe Zanni care l-a acuzat de ipocrizie.

Foto: kanald.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.