Andreea Lobdă este una dintre vedetele Kanal D. Aceasta a jucat în serialul „Moldovenii”. De curând, Andreea a părăsit competiția Survivor România 2021. Ea a povestit că a fost schimbată de competiția din Republica Dominicană și va aprecia mai mult ceea ce are deja.

De acum încolo vreau să continui cu sportul, cel puțin pentru mine.(…) Nu am apucat să mă cert cu nimeni, mi-am dorit ca dincolo de competiție să îi cunosc pe toți ca persoane.

Știam că se va sfârși și mi-am dorit să îi cunosc ca oameni. Cea mai importantă lecție a fost legată de importanța familiei. Când eram acasă la filmări și mă sunau ei mei le respingeam apelurile, poate trecea o zi până vorbeam cu ei. Mi-am dat seama cât de importante sunt cele trei minute să îți suni tatăl sau mama. Mi-am dat seama cât de importantă este mâncarea, acasă facem risipă, a declarat Andreea la Teo Show.

andreea lobda

Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat la Survivor?

Andreea Lobdă a povestit un episod petrecut în spatele camerelor de filmat. Aceasta a susținut că viața este foarte grea, iar foamea este la ordinea zilei.

O dată s-a întâmplat să scape Raluca orezul pe jos și băieții s-au repezit să îl adune.

Dacă s-ar fi văzut acasă, lumea ar fi spus că sunt nebuni. Mi-am dat seama cât de importantă este o lingură de orez. M-am întors alt om, aceasta competiție m-a schimbat foarte mult. Mi-am dat seama că trebuie să prețuiesc oamenii cu care conviețuiesc.

Aș mai fi rezistat în competiție, abia ma acomodasem cu traiul de acolo, cu foamea. M-au nominalizat Zanni, Elena, dacă nu mă înșel… m-au nominalizat din punct de vedere sport, am considerat că a fost un vot corect.

Având probleme cu înotul, mi-am dat seama că voi avea probleme mult mai mari pe parcurs și că la acel moment eram una dintre verigile slabe și de aceea nu am avut motive să mă supăr. Le-am spus că dacă voi fi nominalizată nu mă voi supăra, dar că a contat pentru mine foarte mult că am ajuns acolo, a adăugat Andreea pentru sursa citată mai sus.

Foto: kanald.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.