Albert de la Survivor, în pericol de eliminare după cearta cu Sebastian?

0

Update – După scandalul dintre Albert și Sebastian, producătorii emisiunii nu au luat nicio sancțiune, lăsând lucrurile să se calmeze de la sine. Cu toate acestea, au atras atenția că nu vor tolera niciodată agresiunea fizică între concurenți.


Știrea inițială

Viața lui Albert s-a schimbat în bine după plecarea lui Starlin. Războinicul a adus cele mai multe puncte dintre toți coechipierii săi săptămâna trecută și cu toate acestea sub presiunea lui Sorin a fost iar propus pentru eliminare. La ultimul joc, Albert a avut un conflict puternic cu Sebastian, iar producătorii emisiunii se gândesc la sancțiuni drastice, potrivit zvonurilor. 

Cu toate acestea, se pare că publicul îl iubește și după venirea Mariei și a Adelinei, Albert are susținători în echipă și lucrul acesta se vede pe traseu.

Un războinic iubit de public

Albert Oprea, de la Survivor 2021, este unul dintre cei mai iubiţi concurenţii din echipa războinicilor. Cu toate că este unul dintre cei mai rapizi oameni de pe traseu, coechipierii săi îl votează mereu pentru eliminare, susținând că nu se integrează foarte bine în grup.

Cu toate că în echipa războinicilor sunt persoane care aduc mai puține puncte decât Albert, acesta este mai mereu votat pentru eliminare. Probabil, coechipierii săi îl văd ca pe un concurent puternic de care vor să scape. Albert a mărturisit în cadrul consiliului că nu poartă dușmănie nimănui, chiar dacă este votat cu regularitate. Băiatul a recunoscut că este mai retras, după ce prietenul lui cel mai bun din competiție, Alin, a ieșit.

Cine este Albert de la Survivor

Albert are 23 de ani, 171 cm înălțime și 70 de kg. Tânărul are o construcție a corpului foarte bună și are cu ce se lăuda. Albert vrea să devină un antreprenor de succes și a urmat studiile universitare în domeniul administrării afacerilor.. Ba mai mult de atât, el visează să ajungă președinte pentru a îndrepta multe lucruri.

De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. Mi se pare cea mai mare provocare din viață mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștigă competiția. a spus acesta, potrivit celor de la viva.ro.

Se pare că tânărul are o afacere de succes, fiindcă pe rețelele de socializare pune o grămadă de poze cu el în excursii exotice, care costă mulți bani.

Foto: viva.ro și playtech.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri