Marius Crăciun este unul dintre cei mai buni concurenții din echipa războinicilor, de la competiția Survivor Romania 2021. Acesta s-a alăturat show-lui pe parcurs și a dovedit că are aptitudini fizice de invidiat. Trebuie punctat faptul că acesta a câștigat „Ferma Vedetelor”, la Pro TV.

Ce sport face Marius Crăciun?

Războinicul are un corp de invidiat, datorită sportului pe care l-a practicat. Acesta a făcut 12 ani de judo de performanță, câteva luni de MMA și este pasionat de parkour.

Un atlet desăvârșit, care în timpul liber practică bodybuilding și fitness. Crăciun s-a înscris la Survivor România pentru că își dorește să demonstreze că are abilitățile necesare unei astfel de competiții, dar și pentru porția de adrenalină pe care o oferă acest show.

În trecut, acesta a participat și la competiția „Ninja Warior” și a câștigat show-ul „Ferma Vedetelor”, ambele la Pro TV.

Câți ani are Marius Crăciun și cu ce se ocupă?

Marius Crăciun este din Pitești și are 25 de ani. După ce a câștigat premiul de 50.000 de euro, de la „Ferma Vedetelor”, acesta s-a întors la vechiul loc de muncă, fiind manager de marketing la Decathlon.

Marius Craciun

Cu banii câștigați, și-a luat un apartament în Pitești și a plătit din datorii. Marius a mărturisit că a muncit de mic, neavând o situație financiară bună.

Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea, după cum declara sportivul, pentru viva.ro.

În prezent, înainte să vină la Survivor, Marius Crăciun a lucrat în același loc în care a fost și după câștigarea emisiunii „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV.

Lucrez unde lucram și înainte să intru în «Ferma». Sunt manager marketing la Departamentul Fitness de la Decathlon și fac reclamă pentru o campanie fitness. Mă ocup de echipă, verific stocurile, comand produsele, verific progranul de lucru al colegilor mei. Lucrez în două ture, de la 8.00 la 17.00, și de la 12.30 la 21.30.

Îmi doresc să pot antrena, să fiu antrenor de fitness, însă trebuie să urmez un curs de acreditare. Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii, a povestit Marius Crăciun potrivit click.ro.

Marius Craciun z

În competiția Survivor, Marius Crăciun este unul dintre cei mai buni concurenții. La ultimul joc s-a accidentat destul de grav și a chemat doctorul. Rămâne de văzut dacă va mai putea continua sau va fi trimis acasă.

Foto: libertatea.ro, radioimpuls.ro și kfetele.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.