Ce meserie are Sorin de la Survivor? Unde lucrează Sorin?

0

Sorin Pușcașu este unul dintre concurenții de la Survivor România 2021. Acesta este unul dintre liderii echipei, deși nu aduce tot timpul puncte. La începutul competiției, acesta a fost votat de public favoritul echipei războinicilor, însă în ultima vreme nu mai este agreat așa de bine de oamenii de acasă.

Conflictul cu Alin, în propria echipă, și contrarea permanentă cu Jador au făcut ca Sorin să scadă în preferințele publicului.

Ce job are Sorin Pușcașu?

Până să ajungă la Survivor, Sorin a lucrat ca director de marketing în industria fashion-ului. Acesta a visat să fie fotbalist profesionist și s-a apucat de acest sport de la vârsta de 8 ani. Din păcate, în urma unui control medical, la 18 ani, i-a fost descoperit un suflu sistolic și a fost obligat să renunțe.

Înfrângerea nu este o opțiune! În curând voi pleca în aventura vieții mele! Cu siguranță va fi cea mai provocatoare experiență pe care am trăit-o până acum și voi profita de tot ce mi se oferă. Voi avea nevoie de sprijinul vostru în fiecare moment!, a scris Sorin Pușcașu, pe Facebook, înainte să plece în Republica Dominicană.

Cine este iubita lui Sorin de la Survivor?

Sorin Pușcașu are motive pentru care să lupte în competiția Survivor. Acesta este așteptat, acasă, de o frumoasă domnișoară pe nume Laura. Cei doi au o relație de 3 ani și 6 luni și par că se îndreaptă spre o viitoare căsătorie.

Laura și Sorin

Până acum, au amânat acest pas fiindcă au dorit să aibă un pic de libertate și să călătorească. Potrivit Laurei, toate se vor întâmpla la timpul lor, inclusiv un copil.

Am vrut să călătorim prin lume, să explorăm alte culturi, să ne și distrăm puțin, să ne cunoaștem mai bine înainte de a deveni părinți.

El a avut o grijă înainte să plece. Eu îmi dădusem demisia de la jobul unde lucram înainte și urma să intru la un alt job. Din păcate, el a plecat înainte să afle dacă o să primesc jobul sau nu, din fericire l-am primit.

Cred că ăsta a fost stresul lui acolo în emisiune și și-ar fi dorit foarte mult să vorbească cu mine și să afle că sunt ok din punctul ăsta de vedere. I-am spus că nu sunt singură niciodată pentru că noi locuim împreună și el probabil se stresa pentru că stau singură aici, dar emisiunile le văd la părinții lui, nu stau singură niciodată. Au făcut o brigadă nepotul și frățiorul lui, are un frățior mai mic, de 11 ani, și vin la mine. Fac trasee de Survivor cu ei prin casă, a spus iubita lui Sorin, Laura, potrivit Kanal D.

Emisiunea „Survivor” este transmisă de postul TV Kanal D, de joi până duminică de la ora 20:00. Sorin Pușcașu poate fi văzut cum încearcă să ajungă până în marea finală.

Foto: viva.ro și impact.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri