Alex Mitriță vrea să plece de la Universitatea Craiova

0

Într-un interviu extins acordat revistei FANATIK, Alex Mitriță, liderul incontestabil al echipei Universitatea Craiova, a oferit o privire adâncă în universul fotbalistic, atingând subiecte sensibile precum relația cu finanțatorul echipei și ofertele din trecut, dar și dezvăluindu-și planurile de viitor.

Înaintea reluării SuperLigii, unde echipa sa se pregătește să intre în lupta pentru podium, Mitriță a accentuat progresele remarcabile ale fotbalului românesc, evidențiind transformările pozitive în comportamentul și gestionarea financiară a competiției. „Competiția arată mult mai bine”, a spus el, subliniind că percepția despre posibile aranjamente între cluburi a dispărut.

Într-un moment de sinceritate, Mitriță a discutat și despre relația cu Bobonete. Despre disputa cu acesta și declarațiile controversate ale lui Bobonete cu privire la salariul său în perioada în care a evoluat pentru New York City FC, Mitriță a răspuns cu eleganță și lipsă de resentimente. „Nu țin răutăți”, a subliniat el, adăugând că, în cazul unei întâlniri, ar discuta deschis.

Când a fost întrebat despre Ilie Balaci, Mitriță a mărturisit că își amintește mereu sfatul primit și că îl simte aproape pe teren. Acesta a subliniat importanța distracției în fotbal și a rememorat prima experiență la un nivel înalt.

Alex Mitriță vrea să joace din nou în străinătate

În privința viitorului său, Mitriță a recunoscut că își dorește să mai joace în străinătate. Cu toate acestea, în prezent, concentrarea sa este asupra echipei Universitatea Craiova și a obiectivului de a câștiga un trofeu în acest sezon. „Nu mi-am propus un număr de goluri sau pase pe plan individual. Sper să mă pun cât mai bine în slujba echipei și obiectivul meu e să câștig un trofeu cu Universitatea Craiova. Am spus că anul ăsta gândul meu e doar la Craiova, să îmi îndeplinesc acest obiectiv. Sper să îl îndeplinesc și după aceea vom vedea ce se va întâmpla. Încă sunt tânăr și îmi doresc să mai plec afară. Dar vom vedea ce va fi pe viitor”, a afirmat el.

În încheiere, Alex Mitriță a transmis un mesaj către suporterii fideli ai Craiovei, mulțumindu-le pentru susținere și asigurându-i că echipa este hotărâtă să îi facă fericiți în continuare. Cu o atitudine pozitivă și dorința de performanță, Mitriță rămâne un element cheie în drumul echipei Universitatea Craiova către succes.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri