Survivor România a intrat în vacanță. Din păcate show-ul s-a oprit, până la iarnă. Emisiunea este una despre supraviețuire, iar conflictele sunt la ordinea zilei. Una dintre cele mai ciudate certuri a avut loc între Alexandra Ciomag și Lucianna. Cele două s-au luptat pentru o pereche de chiloți. Mai exact, Alexandra a acuzat-o pe Lucianna ca i-a furat chiloții. Cine a avut dreptate?

Alexandra Ciomag versus Lucianna

„Singurul conflict în care am fost implicată de-a lungul competiției a fost cu Alexandra Ciomag. Conviețuirea cu anumiți oameni a fost cea mai grea la Survivor. Eu am principiile mele, alții au principiile lor și sunt persoane care nu au niciun principiu”, a spus Lucianna pentru Fanatik.ro.

Condițiile de viață și de igienă, în special, erau foarte dificile la Survivor, iar Lucianna a explicat cum se desfășurau lucrurile.

“Eu prefer să cred că avea aceeași firmă de chiloți de unde aveam și eu. Poate a crezut că sunt chiloții ei. Mie îmi era silă de chiloții mei, darămite să port de la altcineva.

Noi ne spălam lenjeria în apă de mare, o uscam acolo. Cum să pună chiloții mei pe ea? Ea a luat chiloții mei și i-a purtat. Nu știu dacă a crezut că sunt ai ei sau a știut că sunt ai altcuiva. Eu nu aș fi putut să fac asta, indiferent de situație.

A fost foarte dificil și pentru că nu am putut să ne spălăm bine. Este vorba despre igienă, dar ca toate în viață, te obișnuiești. Uneori trebuie să te obișnuiești și cu răul”, a mai spus Lucianna pentru sursa citată mai sus.

De cealaltă parte, Alexandra Ciomag a mărturisit că nu are niciun regret legat de Survivor și consideră că toate reacțiile ei au fost logice.

„Mi-a plăcut tot la mine, mi-a plăcut tot ce am făcut și cum am reacționat la Survivor. Eu sunt mulțumită și mândră de ceea ce am făcut. Nu îmi este rușine cu absolut nimic din ce am făcut pentru că asta sunt eu. Cine mă place, mă place așa cum sunt. Au fost destul de multe răutăți la Survivor, dar sunt obișnuită.

Nu aș fi schimbat nimic din ce am făcut la Survivor. Mi-am spus de fiecare dată punctul de vedere și ce am considerat și așa mi se pare normal. Adică nu aș evita certurile, dacă așa s-a întâmplat, asta trebuia să se întâmple.

Am rămas în relații bune cu Dan Ursa, cu Robert, cu Alexandra Porkolab. Dacă mă întâlnesc cu ei la diferite evenimente ne salutăm vorbim. Eu și Lucianna ne dăm un bună ziua foarte frumos și viața merge înainte”, a declarat Alexandra Ciomag, potrivit sursei citată mai sus.

Foto: viva.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.