Alexandra Macesanu a fost văzută în viață. Unde a fost văzută fata?

0

Este Alexandra Macesanu în viață? Deși pare creu de crezut cazul de la Caracal este departe de a se încheia. Gheorghe Dincă este acuzat de răpirea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Procurorii stau cu ochii ațintiți spre fiul lui Dincă, cel care a agresat reporterii, și se spune că ar fi fost văzut în Italia alături de Alexandra Măceșanu.

Unde a fost văzută Alexandra Măceșanu?

Inculpații Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu au fost aduși în fața magistraților, iar în sală s-a aflat și mamele fetelor rapite și ucise, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Bărbatul susține sus și tare că nu le-a omorât pe fete și că ele au fost traficate și se află undeva în alte țări. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu a mărturisit că are dovezi noi care vor da peste cap dosarul de la Caracal. Acesta a afirmat că are noi detalii despre femeia pe care Gheorghe Dincă ar fi pus-o să meargă să facă curat la el acasă.

Există o plângere penală depusă de o doamnă care a sunat-o pe Teodora. I-am acordat tot sprijinul nostru. Această doamnă a declarat că l-a văzut pe Damian Dincă, fiul lui Dincă, împreună cu Alexandra. Există la o secție de poliție din Italia declarația doamnei, însă noi nu am vrut să facem publice detaliile. Suflu și în iuart după ce s-a întâmplat acum câteva luni și am fost reţinuţi pentru că vrem să vedem înainte nişte lucruri concrete, a spus Alexandru Cumpănaşu, potrivit RomâniaTV.

Luiza Melencu, luată din casă de o femeie

Acum ceva vreme Alexandru Cumpănașu susținea că știe cine este femeia care ar fi luat-o pe Luiza Melencu din casa lui Gheorghe Dincă.

Vor fi surprize foarte mari, şi în instanţă, pentru că Petruţa lui Dincă există. Domnul avocat va depune toate probleme în instanţă, a adăugat Alexandru Cumpănaşu.

În ultima perioadă polițiștii italieni au făcut mai multe razii în locuințe rău famate, unde se știe că se practică traficul de persoane și prostituție.

Zilele astea au căutat minore în apartamente cu buletine false din Bulgaria. Când le-au dus la secţie au vorbit cu ei şi erau românce cu vârste între 14-16 ani, într-un apartament patru fete la Milano şi în altul şase la Bologna. Am găsit o fată care seamănă cu Alexandra, a fugit că a fost dată la o casa de protecţie a fugit cu alte două fete, a declarat Roko Xavi.

Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii de violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, însă familiile celor două fete consideră că acestea au fost traficate și sunt în viață.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri