Casa lui Gheorghe Dincă ascunde locuri secrete

0

Cazul de la Caracal este departe de a se încheia. Casa lui Gheorghe Dincă a fost analizată minuțios de procurorii și cu toate acestea ea încă rămâne un mister din multe puncte de vedere.

Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii de violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Familiile celor două fete au susținut mereu că domnișoarele sunt în viață și au fost traficate, însă acesta ipoteză nu a avut multe argumente.

Oamenii filmează casa lui Gheorghe Dincă

Fostul concurent de la emisiunea „Puterea Dragostei” Robert Ionescu a mers și a filmat casa lui Gheorghe Dincă. Locuință este părăsită, poarta e încuiată cu un lacăt mare, iar pe ea sunt lipite două fotografii cu victimele acestuia: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. În curte vegetația a crescut enorm și a acoperit aproape toată suprafață. Se poate vedea de afară că haosul a cuprins zona.

Descoperirea șocantă din locuința lui Dincă

Fostul concurent de la emisiunea „Puterea Dragostei” a reușit să filmeze în interiorul locuinței, printr-o fereastră spartă. În camere nu mai există niciun obiect de mobilier, iar firele electrice sunt smulse din pereți. Este de înțeles o astfel de situație după ce procurorii au analizat fiecare centimetru din casă.

Pe filmare Robert Ionescu a surprins și tunelul pe care Gheorghe Dincă îl săpase pe sub casă. Scopul tunelului este necunoscut și acum.

Aici se zice că și-a săpat pod pe sub casă. Uitați cum e înauntru, aici. Aici avea nu știu ce pod pe sub casă. E un tunel, vine așa și ajunge cam pe aici. Cel puțin așa am înțeles, a spus Robert Ionescu, potrivit WOWbiz.

Robert Ionescu a observat și o cameră de filmat la etajul 1. O situație inedită fiindcă procurorii nu au spus că acesta ar fi deținut așa ceva.

Gheorghe Dincă nu mai are parte de vești bune în viață. Acesta a făcut o încercare de a scăpa de arestul preventiv, însă magistrații au decis ca acesta să rămână în pușcărie.

Magistrații Tribunalului Olt nu au fost de acord cu cererea lui Dincă și au hotărât menținerea arestului preventiv.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri