Gheorghe Dincă a fost prezent, săptămâna trecută, în fața magistraților Curții de Apel Craiova. Acesta nu a rezistat presiunii psihice și a început să plângă când mama Luizei Melencu i-a cerut să o privească în ochi și să spună adevărul.

Inculpații Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu au fost aduși în fața magistraților, iar în sală s-a aflat și mamele fetelor rapite și ucise, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Bărbatul susține sus și tare că nu le-a omorât pe fete și că ele au fost traficate și se află undeva în alte țări.

De data aceasta, am reușit să mă apropii puțin de Dincă. I-am cerut să mă privească în ochi. A ridicat privirea, i-am spus ca e și el părinte și l-am implorat să-mi spună unde sunt fetele, ce a făcut cu ele. Prima dată n-a zis nimic. La final, însă, a început sa plângă. Își ștergea lacrimile și spunea că el nu le-a ucis pe Luiza și Alexandra, că la el în curte nu a fost nicio crimă. Apoi a spus ca l-au bătut rău să declare asta. Eu îl cred. Știu că minte, că a mințit mult, dar acum îl cred. Pentru ca sunt convinsă că el protejează pe cineva și nu spune adevărul. Niciodată nu am să accept ca Luiza mea a ars în acel butoi. Niciodată, a spus Monica Melencu.

Avocații celor două familii susțin că probele din dosar sunt subțiri și ceva nu se potrivește, iar dosarul ar trebui să se întoarcă pe masa procurorilor.

De data asta l-am văzut abătut. Așa mi s-a părut. Sper din suflet că a spus adevărul. Cred că acum n-a mințit. Eu simt că Alexandra trăiește. Sufletul de mama nu se poate înșela, a spus mama Alexandrei, Tudorița Măceșanu.

Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii de violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Familiile celor două fete au susținut mereu că domnișoarele sunt în viață și au fost traficate, însă acesta ipoteză nu a avut multe argumente.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.