Alexandru Cumpănașu a mărturisit de ce face filmulețele pe TikTok

0

Alexandru Cumpănașu are plângere penală pentru corupere de minori. Acesta are multe filmulețe pe TikTok unde întreține discuții cu fete sub 18 ani, în care face diferite apropouri, potrivit unei mame care a făcut plângerea la Poliție.

Ba mai mult, autoritățile statului verifica și cum a beneficiat Cumpănașu protecție din partea organelor statale, fiind trimis în felul acesta Corpul de Control al ministerului de Interne la Jandarmeria Română.

În apărarea sa, Alexandru Cumpănașu susține că una dintre fetele, despre care se presupune că le-ar fi corupt, ar fi fost ameninţată de un interlop din Caracal care ar avea legături cu Gheorghe Dincă, bărbatul care l-ar fi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Ba mai mult, Cumpănașu a declarat că femeia care îl acuză de corupere de minori face parte dintr-un grup infracţional şi a ameninţat o fată.

Nu a existat nimic între mine şi fata ei, ci pur şi simplu. Am reuşit împreună cu mama şi cu fiica ceea ce Poliţia nu a reuşit pentru că a dat clasare faţă de ameninţarea cu trafic de persoane, viol, sechestrarea unei minore. Noi am reuşit să identificăm autorii.

Aveţi o declaraţie a unei femei care a ameninţat-o pe această minoră şi face parte dintr-un grup infracțional organizat alături de un interlop din Caracal. Ştiaţi lucrul acesta? (…) Este subiectul unei plângeri penale alături de un interlop din Caracal, alături de o femeie care are probleme pshice – a fost internată la Socola de cinci ori, alături de nişte persoane din Italia care au probleme la fel cu Poliţia şi care împreună cu un interlop din Statele Unite au ameninţat-o cu răpirea, sechestrarea şi violul pe această fată la care faceţi referirea,  spus Alexandru Cumpănaşu, la România TV.

Totodată, unchiul Alexandrei Măceșanu este de părere că întreg scandalul a fost pus la cale de persoane care au legătură cu Gheorghe Dincă.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri