Alexandru Cumpănașu este implicat într-un scandal monstru

0

Alexandru Cumpănașu a provocat un scandal media de proporții. Acesta deține un cont pe TikTok numit „profu online” și este urmărit de peste 500.000 de copii. Problema mare o reprezintă faptul că acesta vorbește fără „perdea” și îndeamnă elevii sa se revolte și să nu asculte de profesori.

Vreau și eu să văd dacă vreun profesor va avea tupeul – tupeul! – să încalce legea, să-ți pună note și să te condamne că nu ți-ai făcut tema de vacanță, îi spune, de exemplu, Alexandru Cumpănașu unui copil.

Alexandru Cumpănașu a fost candidat la alegerile prezidențiale din România. Părinții sunt revoltați de atitudinea acestuia și cer să fie luate măsuri.

Eu nu știu ce psihopați sunt de partea ailaltă, ce derbedei sunt de partea ailaltă ca profesori. Da? Din păcate, ne arată că perverșii în sistemul de învățământ sunt destul de mulți. Acuma, cu tot respectul, să vezi fete de 15-16-17-18 ani făcând genuflexiuni, flotări și altele, pe cameră, ca înregistrări, ele pot fi folosite și altfel. Pot fi puse pe site-uri de o altă natură! NU dați cu voi nicio înregistrare! – îi îndeamnă Alexandru Cumpănașu pe elevi.

Profesorii sunt revoltați de sutele de filmări în care Alexandru Cumpănaşu încurajează ura copiilor faţă de dascăli.

Sociologul Gelu Duminică a explicat la Digi24 că omul face bani frumoși din aceste filmulețe și, din păcate, nu este o legislație care să reglementeze acest lucru.

Omul face bani pe acele vizualizari, omul vinde un produs, marea problema este societatea care cumpără produsul ăla. Trebuie să educăm consumatorul, în cazul de față copiii, ce înseamnă produsul de slabă calitate, ce înseamnă ura, dihonia, ce înseamnă lipsa de respect și cu siguranță peste ceva vreme, astfel de personaje nu vor mai fi consumate, a declarat Gelu Duminică.

O tânără din Bucureşti îl acuză pe Alexandru Cumpănaşu că, în urmă cu trei ani, pe vremea când era minoră, a fost abordată de acesta prin intermediul unui proiect, iar în timpul unei conversaţii pe WhatsApp, Cumpănaşu i-ar fi făcut propuneri indecente, scrie Antena 3.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri