Familia Luizei Melencu trăiește un coșmar, care nu se mai termină. După dispariția fetei, totul s-a schimbat, iar tatăl acesteia a murit de durere, cu focul în suflet că Alexandra trăiește. Cazul de la Caracal nu a fost elucidat nici acum.

Gheorghe Dincă, mecanicul din Caracal, este acuzat că le-a violat şi le-a ucis pe Luiza Melencu (18 ani, răpită pe 14 aprilie 2019) şi pe Alexandra Măceşanu (15 ani, sechestrată pe 24 iulie 2019).

Mama Luizei Melencu este sfâșiată de durere, iar de Crăciun a postat un mesaj care a emoționat pe toată lumea.

Dacă aş putea să mă întorc în timp…. aş face-o doar pentru a deschide bine ochii, ca să văd ce înainte nu vedeam. Aş vrea să mă întorc în timp doar pentru a retrăi, fie şi pentru câteva minute, frumoasele clipe alături de fiinţele dragi mie. Pentru o mamă, cele mai dragi fiinţe sunt copiii. Dar cum nu pot să fac o întoarcere în timp, nu pot decât să dau frâu liber mâniei, durerii, disperării ce au cuprins toată fiinţa mea de când tu, LULU, regina lui mami, nu mai eşti lângă mine. Puiul meu a fost rapită de o şleahtă de mafioţi, de corupţi, de oameni fără frică de Dumnezeu. Mulţumesc tuturor persoanelor care au fost şi sunt lângă mine, mulţumesc şi acelora care mi-au denigrat familia şi aţi aruncat cuvinte grele. Nu aţi făcut altceva decât să mă faceţi mai puternică, mai încrezătoare în forţele mele şi promit că voi lupta până când adevărul va ieşi la iveală. (…) Mă rog la bunul Dumnezeu să facă o minune, aducându-mi puiul drag acasă. Mami te iubeşte cu toată fiinţa, LULU, puiul meu scump, a scris Georgeta Melencu, pe Facebook.

Familia Luizei Melencu este convinsă că fata ei trăiește și a fost dusă printr-o țară străină. Din păcate, nu există dovezi care să susțină acest lucru.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.