Amendat fiindcă nu purta mască, a sărit cu picioarele pe mașina de poliție

0

Un român de 37 de ani a găsit o modalitate inedită de a se răzbuna pe polițiștii italieni care îl amendaseră. Bărbatul, legitimat de oamenii legii din localitatea Cinisello, a fost sancționat pentru că nu purta mască.

Polițiștii au scris în raport că românul era într-o stație de tramvai și consuma băuturi alcoolice, refuzând să pună masca de protecție, atunci când a fost interogat de oamenii legii.

400 de euro a fost amenda pe care bărbatul a primit-o. Patrula de poliție și-a continuat raidul în zonă, dar la întoarcerea în mașină, a avut o surpriză. Camera video, rămasă pornită, îl înregistrase pe românul amendat, care, de supărare, s-a urcat pe automobil și a început să sară, încercând probabil să îl avarieze.

Imediat, poliștitii au transmis incidentul prin stație, iar bărbatul a fost descoperit și transportat la secție. Acum, românul așteaptă să fie judecat, pentru distrugere și opunere la arest. Procesul va începe în luna iunie.

În Italia, purtarea unei măști de protecție în exterior este obligatorie de aproape jumătate de an, iar nepurtarea acesteia poate fi sancționată cu amendă.

Foto: Il Giornale

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri