Sezonul 6 al cunoscutului show „America Express – Drumul Soarelui” a demarat cu o aventură captivantă în inima continentului sud-american. Echipa de exploratori și cele nouă perechi de vedete s-au aventurat în Columbia, într-un peisaj incredibil de divers, care le-a pregătit numeroase provocări și pericole.

Se pleacă din cartierul lui Pablo Escobar

Medellín – Punctul de Plecare în America Express – Echipa de producție a ales să înceapă această ediție a show-ului în orașul colombian Medellín. Această locație, cu o istorie complexă și o reputație periculoasă, a fost locul unde concurenții au primit instrucțiuni și au fost pregătiți pentru aventura ce urma să înceapă. Cu un trecut marcat de tulburări sociale, lupte de gherilă și legende despre traficanți de droguri, Columbia oferă un decor spectaculos, dar și un set de pericole care trebuie abordate cu seriozitate.

Securitate – O Prioritate Maximă – Înainte de a porni în aventură, concurenții au participat la o întâlnire crucială cu echipa de securitate. Cu apariția armelor și cuvinte precum „război”, atmosfera a devenit tensionată. „M-au speriat băieții de la securitate”, a mărturisit George Tănase, unul dintre concurenți. Echipa de securitate le-a promis că îi va menține în siguranță, dar și că vor trebui să fie vigilenți în fața pericolelor din zonă.

„Eu sper că tot ce am văzut în filme despre Columbia e doar acolo…”, spune Edward Sanda, partenerul Cleopatrei Stratan.
Marcelo îi anunță: „După 50 de ani de război civil, Columbia a încheiat acum opt ani un tratat de pace între armatele ilegale și Guvern. Dar avem și o veste proastă. Acum două zile, tratatul de pace a fost anulat. Acum suntem în război”.

Alertă – Columbia este din Nou în Război – Marcelo, ghidul lor local, i-a avertizat că, în ciuda faptului că țara Columbia a încheiat un tratat de pace acum opt ani, acesta a fost recent anulat, iar zona se află din nou într-un conflict intern. Concurenții au fost sfătuiți să nu-și riște viața pentru obiecte personale și să coopereze cu localnicii în caz de amenințare.

Pericole Naturale și Sălbatice – În plus față de pericolele umane, concurenții trebuie să se confrunte cu amenințări naturale, cum ar fi șerpii veninoși. Ei au fost informați că șarpele coral, prezent în zonă, poate ucide în doar 30 de minute. Astfel, este esențial să se ferească de aceste pericole.

America Express – Drumul Soarelui

O Aventură Plină de Provocări – America Express – Drumul Soarelui, sezonul 6, promite să fie plin de provocări, pe un traseu ce străbate Columbia, Ecuador și Argentina. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui celui mai dur reality show din România.

Așteptarea a luat sfârșit – Show-ul va fi difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY, iar fanii vor avea parte de emoții, aventuri și momente neașteptate în fiecare ediție. America Express – Drumul Aurului se anunță a fi o experiență de neuitat pentru participanți și telespectatori deopotrivă, pe măsură ce aceștia vor traversa peisaje spectaculoase și vor lupta pentru titlul de câștigători ai celui mai captivant reality show din România.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.