Lumea show-bizului românesc a fost șocată după plecarea celor trei jurați de la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au decis să întrerupă contractul cu Antena 1, susținând că sunt prea obosiți și nu mai fac față programului încărcat. Fanii emisiunii au rămas uimiți la aflarea veștii, fiindcă erau foarte iubiți.

După atâția ani la Antena 1, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au simțit nevoia unei schimbări. Potrivit surselor Digilive.ro, cei trei jurați ar fi încasat suma de 50.000 de euro pe sezon sau în jurul acesteia și erau foarte respectați de colegi. Se zvonește că chefii ar fi negociat cu Pro TV, care le ar fi oferit câte 100.000 de euro pe sezon  pentru fiecare. O sumă de bani impresionantă!

Indiferent dacă este adevărat sau nu decizia lor trebuie respectată și sunt șanse mari să îi vedem la Masterchef, la Pro TV. Cert este că emisiunea nu a mai fost la fel după plecarea acestora.

Ce spun Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu despre plecarea de la Chefi la Cuțite?

Cei trei bucătari profesioniști nu au oferit un punct de vedere, comun sau individual despre plecarea de la Chefi la Cuțite. Cu toate acestea, ei au avut câteva postări pe rețelele sociale pe care vi le prezentăm în rândurile de mai jos.

Sorin Bontea nu a făcut nicio referire la plecarea din Antena 1 și a preferat să facă reclamă la un aparat de gătit, lucru care nu a fost chiar pe placul publicului.

„Dragii mei, a venit toamna și numărăm… dovlecii 😁 Hai cu mine în bucătăria Bosch Home să gătim o supă cremă de dovleac 🎃

#Ad”, este mesajul lui chef Sorin Bontea.

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au făcut o postare pe paginile lor de socializare. Cei doi bucătari s-au filmat în timp ce se distrau și făceau glume pe seama unui preparat culinar. Scărlătescu nu a făcut nicio referire la cele întâmplate.

„E ceva la Picasso care mă atrage și simt cumva și o influență în gătit, și anume, distrugerea mitului convențional. Este greșit să nu ai fantezie, să nu iți permiți să visezi sau să vezi lucrurile altfel. Picasso nu a influențat doar pictura, a schimbat și creierul și percepția omului. Mă simt ușor rebel, nu în stil Picasso, dar totuși rebel”, este mesajul publicat de Florin Dumitrescu, pe pagina sa personală de Facebook.

Foto: ciao.ro

Comentarii Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.