Ana Maria Prodan, cu pistolul pe masă în fața mai multor bărbați

0

Ana Maria Prodan a devenit, de curând, principalul investitor al echipei FC Hermannstadt. Frumoasa impresară este decisă să ducă clubul la un alt nivel. Aceasta vrea ca, din sezonul viitor, formația sibiană să se bată pentru un loc în play-off.

Ana Maria Prodan a vorbit, într-un interviu în ProSport, de ce a ales să devină investitor și cum a fost perioada când s-a aflat în conducerea Universității Cluj. Totodată, vedeta a recunoscut că a avut probleme cu suporterii acestei echipe.

Cu mine nu au avut curaj, nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i! Le-am zis «Care se apropie, vedem…». Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie.

Am scos pistolul pe masă. Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am intrebat cine e șeful că i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim, dacă avem de discutat ceva. Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută, a povestit Anamaria Prodan, la ProSport Live.

Ana Maria Prodan a plătit 1 milion de euro

Potrivit Digi Sport, Ana Maria Prodan a plătit 1 milion de euro pentru 50% din acțiunile clubului FC Hermannstadt. Vasile Miriuță va rămâne la conducerea echipei , iar după terminarea campionatului se va lua o decizie în privința băncii tehnice.

Am o prietenie aparte cu Claudiu Rotar. Am stat de vorbă pe termen lung și am decis să intrăm în proiectul acesta și să facem ceva frumos.

Orașul merită, e superb. Stadionul va arăta frumos, sper să fie un succes. Fata mea, de 21 de ani, va fi numărul 1, iar eu o voi ajuta. Va fi cea mai tânără conducătoare din fotbalul românesc, a declarat impresara, la Digi Sport Special.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri