O nouă săptămâna la Survivor România 2021. Site-ul nostru vă ține la curent cu ultimele noutăți din Republica Dominicană. Competiția devine tot mai grea pe zi ce trece. Concurenții se confruntă cu foamea și dorul tot mai mare de familie și prieteni.

UPDATE 07:06 – După ultimul Consiliul de eliminare în care Andrei a ieșit favorit, surprinzând pe toată lumea și în special pe Albert obișnuit cu această poziție Adelina a fost eliminată. Aceasta a mărturisit că Survivor pentru ea a fost o adevărată provocare.

De când am aterizat în Republica Dominicană sunt pe plus cu tot, cu tot ce s-a întâmplat aici. Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem. Cred că asta ne învață consiliile astea de eliminare, să trăim fiecare clipă, pentru că nu știm cât mai stăm pe aici. Asta am încercat în fiecare zi de când am venit la Survivor, să mă bucur de tot ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-a fermecat.
Foarte multe lecții am învățat aici la Survivor. Este o lecție pentru toate fetele de aici și toate femeile de acasă, pentru că am lăsat tot confortul de prințese și am venit aici să luptăm cot la cot cu băieții. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor și colegilor mei.
A fost cu adevărat o experiență pe care mi-am dorit-o enorm de mult. Singurele care știu motivul adevărat sau personal pentru care eu mi-am dorit să fiu la Survivor sunt doar Maria și Elena și așa vreau să rămână. Sunt foarte fericită și vă aștept pe toți acasă, a declarat Adelina Damian la Kanal D.


UPDATE 06:06 – Conflictele din echipa Războinicilor continuă, după ce Adelina și Maria au refuzat să recunoască că au greșit. Situația este una complicată, iar unul dintre războinici va pleca acasă în această seară. Din păcate pentru Albert, accidentarea este una serioasă iar doctorii au decis ca acesta să nu mai joace în această săptămână.


UPDATE 05:06 – Dezastru în echipa Războinicilor, după consiliul de eliminare în care a fost propusă Adelina pentru a pleca acasă. Aceasta a reușit să strice toată atmosfera în echipă Războinicilor, creând un conflict între băieți și fete. Zanni jubilează de bucurie, afirmând că despre asta este concursul, să te joci cu psihicul adversarului.

Războinicii sunt căzuți rău de tot. O să le dăm la psihic să le luăm noi mâncarea și şi imunitatea, a declarat Zannidache.

După toate acestea, Albert s-a accidentat iar doctorii i-au spus că nu va mai juca câteva zile pentru a-și reveni.


UPDATE 04:06 – Alberto de la Războinici s-a accidentat grav în ultimul joc pentru eliminare. Doctorul a observat imediat că este ceva serios și a sărit să îl ajute.

Am calcat stramb rau de tot… , a strigat Albert de durere.

albert

S-a rupt lanțul de iubire dintre Zanni și Sebastian. Se pare că cei doi au început să își reproșeze lucruri. Ba mai mult Sebastian îl acuză de ipocrizie pe Zanni.

Îmi place că văd adevăratele fețe. Unii se dau după cum bate vântul, a declarat Sebastian.


Ultimele informații ne spun că lui Zannidache îi place de Adelina de la Războinici. Totodată, Sebastian nu vede cu ochi buni acest lucru și arată semne de gelozie.

Sincer, pe noi ne-a ajutat că ai rămas în competiție (n. r. Adelina) că avem șanse mari să vă batem. Văd că se dau așa după cum bate vântul, a declarat Sebastian.

Sincer, cand a zis Sebi că reprezint un dezavantaj, mă așteptam ca măcar cei doi acolo, Maria și Albert să zică ceva…, a replicat Adelina.

La Survivor adevăratele fețe încep să se arate, a declarat Ștefan.

Albert, Maria, Marius și Andrei nu au avut nicio reacție în privința zvonurilor cum că Adelina ar avea o legătură mai strânsă cu Zanni.

Show-ul Survivor este transmis de Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Foto: YouTube

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.