Andreea Moromete şi-a deschis propria afacere cu banii de la Survivor

1

Andreea Moromete a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor. Condițiile grele de trai din Republica Dominicană și presiunea jocului au făcut ca aceasta să fie eliminată mai devreme decât își dorea.

După ce a revenit în țară, cu o sumă de bani frumușică în conturi, Andreea a decis să își deschidă propria afacere. Fosta războinică a dovedit că are spirit antreprenorial și știe cum să-și investească banii corect. Aceasta a deschis un magazin online și fizic cu pantofi.

„Am reușit. Primul nostru magazin online de pantofi este gata! Un proiect în care ne-am pus sufletul și sperăm că produsele noastre să fie pe placul vostru. Toate încălțările noastre le găsiți pe site, plus multe alte modele. Livrăm în toată țara, iar pentru comenzile din Alexandria eu voi fi curierul, așa că abia aștept să ne și vedem! Aveți site-ul nostru în descrierea profilului. Vă așteptăm în număr cât mai mare, pupici”, a scris Andreea Moromete pe contul ei de Instagram.

Fosta războinică și-a deschis afacerea împreună cu o prietenă de-a ei, iar magazinul fizic se află în orașul Alexandria. Se pare că Alexandra Moromete este și model pentru încălțămintea propusă la vânzare.

Foto: protv.ro și instagram.com

Comentarii Facebook
1 comentariu
  1. Mogu says

    Felicitări Andreei Moromete pentru obținerea acestui succes remarcabil! Succesul acesteia este un exemplu și mai ales un îndemn pentru toți cei care visează să urmeze același drum. Este o surpriză minunată că și-a adus ideile pe plan local și a deschis primul său magazin fizic chiar în Alexandria! Sper că va fi o investiție profitabilă și că și alte persoane din această zonă vor face businessuri de succes.

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri