Andrei Ciobanu, fostul participant la ediția din 2021 a emisiunii Survivor România, și-a manifestat interesul de a-și testa talentul în cadrul concursului Vocea României. Acesta face parte dintr-o trupă care participă la diverse evenimente.

Andrei Ciobanu, în vârstă de 32 de ani, este un nume cunoscut pentru mulți telespectatori, datorită prezenței sale în emisiunea Survivor România, unde a reușit să avanseze considerabil în competiție. Pe lângă implicarea sa în sport, Andrei manifestă și o pasiune puternică pentru muzică.

„Ne place să mergem la spectacole și să-i facem pe oameni fericiți”, a afirmat Andrei despre colegii din trupa lui. Din păcate pentru el, niciun jurat nu s-a întors astfel că nu a trecut mai departe.

Andrei Ciobanu a devenit tată

Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu au devenit părinți. Cei doi se iubesc de ceva vreme și, în mod normal, dragostea a prins viață. Marilena a născut într-un spital de stat, din București, un băiețel perfect sănătos.

„Mă chinuia în ultimul timp. Abia așteptam acel moment. Toată lumea mă întreba când nasc. Așteptarea asta face cel mai greu moment. Am născut la 41 de săptămâni. Eram foarte entuziasmată pe masa de nașteri.

Până să simt durerea, eu râdeam. Am ales să nasc la stat și nu-mi pare rău, am fost tratată bine. Mă îngrășasem 23 de kilograme. Am avut și retenție de apă foarte multă”, a declarat fosta concurentă de la Survivor România pentru wowbiz.ro.

Când are loc Vocea României

Vocea României, sezonul 11, se difuzează la PRO TV în fiecare vineri, de la 20.30 12. Prima ediție a sezonului 11 Vocea României s-a difuzat pe 8 septembrie 2023 și a fost disponibilă și pe platforma VOYO.

Jurații din sezonul 11 al emisiunii Vocea României sunt: Irina Rimes, Smiley, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Theo Rose 1. „Vocea României” este un concurs de televiziune muzicală care se desfășoară în România și care a debutat în 2011. Emisiunea este o adaptare a formatului internațional „The Voice,” cunoscută sub numele de „The Voice of Holland” în Țările de Jos, de unde a pornit inițial conceptul.

Scopul principal al emisiunii „Vocea României” este de a descoperi și de a promova talente vocale remarcabile din România. Concurenții participă la audiții la fața locului în fața unui juriu de experți în muzică, dar audițiile sunt „blinde,” ceea ce înseamnă că jurații stau cu spatele la concurenți în timpul interpretării și își aleg potențialii concurenți doar în funcție de voce. Dacă un jurat este impresionat de vocea unui concurent, se întoarce pentru a-și arăta interesul și pentru a-i oferi concurentului posibilitatea de a se alătura echipei sale.

După aceasta, concurenții selectați devin parte a echipelor juraților și participă la diferite runde de competiție, inclusiv batălii și etapele live, în care sunt evaluate în funcție de abilitățile vocale și de interpretarea lor scenică. Scopul final este de a câștiga titlul „Vocea României” și de a obține oportunități în industria muzicală.

Emisiunea „Vocea României” a devenit foarte populară în România și a contribuit la lansarea unor cariere muzicale de succes pentru unii dintre concurenți. Ea oferă o platformă pentru a descoperi talente vocale variate și diversificate din țară și adesea atrage un public larg de telespectatori.

Foto: captură YouTube

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.