Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, s-a adresat cu un mesaj puternic și mobilizator înaintea etapelor decisive din acest sezon. Echipa se găsește într-o situație delicată, aflându-se pe locul direct retrogradabil după o serie de rezultate dezamăgitoare, iar spectrul retrogradării planează pentru a doua oară în ultimii trei ani.

Andrei Nicolescu speră ca Dinamo să se salveze de la retrogradare

De la preluarea responsabilității în iarnă și aducerea tehnicianului croat Zeljko Kopic, Nicolescu a promis să fie în prim-plan și să-și asume complet direcționarea clubului. Începutul sub conducerea noului antrenor a fost promițător, dar Dinamo a avut un play-out dificil, culminând cu poziția nefericită de locul 15 în acest moment, direct pe cale de retrogradare, cu doar 21 de puncte acumulate.

În fața acestui moment dificil, administratorul special a apelat la suportul fanilor și a transmis un mesaj de luptă prin intermediul rețelelor de socializare. Chiar dacă perspectivele par sumbre, „câinii” nu au renunțat și încă își păstrează speranța vie. Cu două meciuri rămase în acest sezon, împotriva U Cluj în deplasare și UTA Arad acasă, există încă șansa obținerii unui loc de baraj pentru menținerea în prima ligă.

,,Suntem într-un moment critic. Un moment al adevărului pentru caracterele și identitatea noastră. În aceste ultime două etape, fie ne considerăm deja înfrânți si ne certăm între noi, aruncând vinovăția dintr-o parte într-alta, fie ne mobilizăm și luptăm până în ultima secundă pentru a ne salva.

Mai sunt două meciuri care se vor desfășura sub o presiune enormă. Îi rog pe toți cei care iubesc Dinamo să susțină echipa! Nu mai e timp sau loc de revolte, țapi ispășitori sau schimbări miraculoase. Acum e nevoie de munca, de sacrificiu, de luciditate și de loialitate față de culori. La finalul campionatului, sigur ca ne vom analiza obiectiv erorile.

Însă, în aceste ultime etape, cat timp avem șanse matematice să rămânem în prima ligă, trebuie sa credem în ele. Marile victorii, ca și marile înfrângeri, pot fi decise de minute faste sau nefaste, avem excesiv de multe exemple recente. În cele 180 de minute PLUS PRELUNGIRI care urmează trebuie să luptăm, cu mintea limpede, pentru Dinamo”, a transmis Andrei Nicolescu.

În ciuda tuturor obstacolelor, Andrei Nicolescu și echipa sa își concentrează eforturile pentru a salva sezonul și a asigura supraviețuirea clubului în elita fotbalului românesc. Fiecare meci rămâne o oportunitate crucială, iar fiecare punct acumulat poate face diferența între salvare și retrogradare. Cu susținerea lor și angajamentul jucătorilor, Dinamo speră să depășească aceste momente dificile și să renască mai puternic în viitorul apropiat.

Comentarii Facebook