Zeljko Kopic nu mai vede nici o scăpare pentru Dinamo. Într-un meci tensionat pe terenul său de acasă, Dinamo a obținut o remiză 1-1 împotriva echipei FC Voluntari, ratând astfel o oportunitate crucială de a părăsi zona de retrogradare. Cu doar două partide rămase în play-out, echipa se află în prezent pe locul al 15-lea în SuperLigă, cu doar 21 de puncte, o situație care îngrijorează profund atât suporterii, cât și membrii clubului.

Zeljko Kopic este disperat de situația de la Dinamo

Antrenorul Zeljko Kopic a părut descurajat în timpul conferinței de presă de după meci, exprimându-și convingerea că șansele echipei sale de a evita retrogradarea depind acum în mare măsură de alți factori, nu doar de propriile performanțe. „Nu mai suntem stăpâni pe propriul nostru destin”, a declarat el cu sinceritate. Cu un aer de resemnare, Kopic a caracterizat obiectivul clubului drept un „miracol” – o aluzie la necesitatea unei serii incredibile de rezultate favorabile pentru a evita retrogradarea.

”A fost un meci crucial pentru noi, iar acum trebuie să vedem ce se întâmplă și în celelalte meciuri, iar apoi să jucăm aceste ultimele două meciuri. În ultimele meciuri am avut câteva momente bune, dar nu am fost la cel mai înalt nivel pe durata celor 90 de minute. Asta este unul dintre motivele pentru care ne aflăm în această situație. Da, în acest moment, ar fi un miracol să ne salvăm

Mi se pare normal ca fanii să fie supărați. Ei iubesc acest club, îl susțin, sunt întotdeauna alături de echipă. Merg cu noi la toate meciurile din deplasare și e normal să fie dezamăgiți. Jucătorii vor să lupte, eu sunt cu ei în fiecare zi. În toate aceste meciuri am fost foarte aproape de rezultate bune”, a declarat Zeljko Kopic.

Ionel Dănciulescu, critici dure legate de jocul echipei

Legendă a clubului, Ionel Dănciulescu, nu a ezitat să critice dur prestația echipei în urma remizei cu FC Voluntari. În acest moment tensionat și plin de incertitudini, suporterii lui Dinamo așteaptă cu sufletul la gură ultimele două meciuri din sezon, sperând că echipa lor va găsi resursele necesare pentru a evita retrogradarea din SuperLigă. Cu toții își doresc ca Dinamo să își recapete strălucirea și să revină pe drumul victoriilor, dar pentru asta va fi nevoie de eforturi extraordinare și determinare fără margini din partea întregului club.

”A fost un semi-eșec și o evoluție dezamăgitoare. Au dat golul de 1-0, dar Voluntari părea o echipă care trebuia numărată. Au primit gol la faza imediat următoare. Mi-a fost greu să privesc a doua repriză. Au fost multe greșeli tactice. Dinamo a obținut un punct, dacă stai să te gândești, pentru că Florea a avut o ocazie mare.

Radu Petrescu nu a avut o seară bună. Eu cred că au fost două lovituri de la 11 metri care nu s-a dat. La faza posibilului penalty pentru Dinamo, Ionuț Angheluță a spus că e penalty. Radu Petrescu s-a dus la camera VAR și nu a dat. Trebuie să spunem și faptul că Voluntari a avut un penalty care nu a fost dat la Nemec”, a declarat Ionel Dănciulescu, la ”Digi Sport Matinal”.

Comentarii Facebook