După un meci tensionat între Dinamo și FC Voluntari, scorul de 1-1 nu a fost singurul moment de agitație. Giani Kiriță, una dintre figurile emblemă ale lumii dinamoviste, a surprins pe toată lumea cu reacția sa plină de furie, aruncând masa din fața sa într-un gest de frustrare extremă.

În timpul meciului, atmosfera era deja încărcată, iar Kiriță, cunoscut pentru pasiunea lui aprigă pentru echipa sa, nu a reușit să își controleze furia. Aruncând masa la care stătea, acesta a exprimat într-un mod vizibil dezaprobarea sa față de situația în care se află Dinamo.

Giani Kiriță, acuze grave pentru toată conducerea lui Dinamo

După meci, în declarațiile sale, Giani Kiriță a dezvăluit că gestul său a fost rezultatul unei acumulări de frustrări legate de criza prin care trece echipa și de modul în care este gestionată de conducere. El a subliniat că situația actuală a clubului este alarmantă, iar rezultatele slabe sunt o consecință directă a managementului defectuos.

“M-a întrebat și portarul de la parcare ‘Giani, ce facem?’. Și a zis-o așa cu o durere în suflet. Derby de România nu mai e de mult. A fost doar în tribune. Din păcate, nu știu cum se va termina finalul de campionat. Eu la meciuri am răgușit, am aruncat masa, nu glumesc. La meciul cu Voluntari am aruncat masa și are un picior lipit acum cu bandă adezivă. Nu se poate așa ceva. Râdem, mai facem și o glumă, dar e dramatic.

Toți mă întrebă ce facem? Noi nu mai avem putere să facem nimic. Nu mai au ce să mai zică, de aia nu mai intră în direct. Suporterii au aplecat urechea la oamenii ăștia și au fost păcăliți. Acum s-a ajuns aici. Suporterii ar trebui să gândească așa cum spun eu. Strategia clubului este să nu mai asculte fel și fel de oameni care nu se pricep la fotbal. Kopic nu a rămas fără idei, s-a blocat. Luăm o dată gol în minutul 93, dar nu de 4 ori”, a declarat Giani Kiriță, potrivit fanatik.ro.

Analizând evoluția recentă a echipei, Kiriță a criticat aspru modul în care clubul este condus, acuzând conducerea că a păcălit fanii și că a gestionat echipa într-un mod amatoricesc. În special, antrenorul Zeljko Kopic și-a atras critici dure din partea lui Kiriță, susținând că acesta nu a reușit să găsească soluții pentru problemele echipei și că urmează o perioadă dificilă pentru Dinamo.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor provocărilor, Giani Kiriță rămâne un susținător dedicat al echipei sale de suflet și promite să fie alături de ea în lupta pentru revenirea la gloria de altădată. Chiar și așa, este clar că e nevoie de schimbări majore în cadrul clubului pentru a redresa situația și pentru a oferi suporterilor motive de optimism în viitorul apropiat.

Comentarii Facebook