Andrei Nicolescu versus Zeljko Kopic. Dinamo a suferit o nouă lovitură dureroasă în lupta lor pentru evitarea retrogradării, fiind egalată în minutul 90 de către FC U Craiova și pierzând alte două puncte prețioase în cursa lor dramatică pentru salvare. Această remiză amară vine la doar câteva zile distanță de alte două rezultate dezamăgitoare, în meciurile contra Petrolului (1-1) și Oțelului (0-1), în care Dinamo a pierdut puncte în mod dramatic.

Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei Dinamo, și-a exprimat profunda lui dezamăgire în urma acestui nou rezultat frustrant și a dezvăluit planul inițial al echipei în cazul în care ar fi reușit să deschidă scorul în confruntarea cu FC U Craiova. Cu toate că bulgarul Milanov a reușit să deschidă scorul pentru Dinamo în prima repriză, avantajul lor a fost șters de golul de egalare marcat de Blănuță în minutul 90, după o centrare precisă a lui Baeten.

Nicolescu a explicat că strategia inițială a echipei era să se apere după ce ar fi obținut avantajul, însă acum regretă această abordare în fața echipei FC U Craiova. Mai curios este faptul că antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a dezvăluit o altă strategie la pauză, și anume aceea de a încerca să marcheze încă un gol pentru a-și asigura victoria.

Andrei Nicolescu versus Zeljko Kopic

”Înainte de meci am vorbit cu jucătorii și le-am spus că trebuie să omorâm meciul după primul gol, eram sigur că o să înscriem. Nu mai contează. E foarte greu mental acest play-out pentru toate echipele.

Mă uit la Craiova care are foarte multă calitate, dar care este împietrită cumva. 100% meritam să câștigăm, dar n-am fost în stare să închidem jocul, să-l omorâm. E greu să mai găsești explicații, toată lumea este sub presiune.

E un moment complicat. Nu mă simt nedreptățit. E pur și simplu faptul că trebuia să fim un pic mai agresivi pe ocaziile pe care le-am avut în a doua repriză”, a declarat Andrei Nicolescu, conform Fanatik.

”Am luat gol în ultimele minute. Nu am reușit să câștigăm ultima luptă din careul nostru. Am controlat jocul în prima repriză. Planul nostru era să reușim și al doilea gol, dar nu am reușit.

Nu am vrut să ne mai asumăm riscuri în ultimele 15 minute. Toată lumea este dezamăgită, dar cred că meritam mai mult după evoluția de azi.

Trebuie să ne recuperăm și să fim pregătiți pentru meciul de la Botoșani. În final, adversarul a riscat tot. Este firesc. Toți luptăm pentru club, pentru rezultate.

În ultimul meci am reușit să câștigăm în ultimele minute, dar în multe meciuri s-a întâmplat să primim goluri sau să pierdem. Trebuie să ne atingem obiectivul. Să rămânem în prima ligă. Devine și mai dificil după un astfel de meci”, a declarat Zeljko Kopic la finalul meciului.

Această discrepanță în strategiile comunicate de oficialii echipei poate reflecta o lipsă de coeziune și claritate în abordarea tactică a echipei în momentele critice ale jocului. Cu toate acestea, este evident că Dinamo este într-o situație dificilă și că fiecare punct câștigat sau pierdut poate face diferența în lupta lor pentru a rămâne în prima ligă.

Cu doar câteva etape rămase până la finalul sezonului, presiunea este din ce în ce mai mare asupra echipei Dinamo pentru a obține rezultate pozitive și a evita retrogradarea. Este clar că vor trebui să își revizuiască strategiile și să se concentreze pe maximizarea punctelor în fiecare meci rămas pentru a-și asigura șansele de a rămâne în SuperLiga României în sezonul următor.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.