Dinamo București se află în mijlocul unei bătălii intense pentru a evita retrogradarea, iar antrenorul Zeljko Kopic, este chemat să le ofere speranță și să îi conducă spre salvarea de la dezastru.

Venirea lui Kopic la Dinamo a fost rezultatul demisiei lui Ovidiu Burcă, iar sarcina sa nu putea fi mai clară: să aducă schimbarea și să aducă echipa înapoi pe drumul victoriilor. Cu toate acestea, provocarea este enormă, iar înfrângerile consecutive din play-out-ul SuperLigii României au adâncit necazurile „câinilor”. Cu toate acestea, victoria din ultima etapă a adus speranța că totul va fi bine pentru dinamoviști.

Într-un interviu recent, Zeljko Kopic și-a exprimat determinarea de a inversa această tendință nefavorabilă. „Toți vrem să ne atingem obiectivul”, a spus el. „După asta, clubul va face ceea ce oficialii cred că e mai bine.” Declarația sa reflectă presiunea sub care se află atât el, cât și întreaga echipă, de a obține rezultate pozitive și de a menține echipa în prima ligă.

”Am vorbit despre tot, bineînțeles, e important să avem totul pregătit pentru următorul sezon, dar în acest moment ne concentrăm pe aceste 5 meciuri.

Trebuie să le luăm meci cu meci, ne concentrăm pe meciul de mâine. Este dificil să luăm decizii până nu ne îndeplinim obiectivul, de a rămâne în ligă pentru următorul sezon. După, trebuie să analizăm totul și să luăm cele mai bune decizii pentru viitor.

Cred că asta e cea mai importantă parte, toți oficialii, antrenorii, jucătorii, fanii… toți vrem să ne atingem obiectivul. După asta, clubul va face ceea ce oficialii cred că e mai bine”, a afirmat Zeljko Kopic la conferința de presă.

Mircea Lucescu are încredere în Zeljko Kopic

Următoarea provocare pentru Dinamo este meciul împotriva celor de la FCU Craiova 1948, o altă echipă care se luptă pentru a evita retrogradarea. Duelul dintre cele două echipe este esențial în lupta lor pentru supraviețuire.

Kopic este conștient că succesul în această bătălie va determina nu numai viitorul clubului, ci și propria sa situație la echipă. Cu toate acestea, în ciuda presiunii, el își menține concentrarea asupra obiectivului imediat: salvarea echipei de la retrogradare.

”Eu n-am cum să-i sprijin. Eu pot doar să vin să mă uit la meci, în rest ei trebuie să fie cei care să simtă presiunea acestui joc și necesitatea de a câștiga pentru că sunt, totuși, jucători veniți din campionate diferite, străini, țin și ei la prestigiul lor, la imaginea lor, au nevoie de o performanță, iar performanța în momentul de față pentru Dinamo este cea de a se salva de la retrogradare”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro.

Cu sprijinul fanilor, inclusiv al legendei fotbalului românesc Mircea Lucescu, Dinamo speră să-și revină și să își recâștige locul în clasament. Cu toate că drumul este dificil, cu determinare și efort, „câinii” speră să-și asigure supraviețuirea în prima ligă și să își continue tradiția în fotbalul românesc.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.