Antena 1, grav bolnavă. Mai multe vedete au coronavirus

0

Panică totală la Antena 1. Mai multe vedete ale postului au fost confirmate cu coronavirus. Situația este și mai complicată după ce și membrii din echipajul tehnic sunt infectați cu nou virus ucigaș din China.

Cosmin Seleși, Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, de la trupa Alb și Negru și Adriana Trandafir au fost confirmați, până acum, cu noul coronavirus. Alături de ei mai sunt infectați cinci cameramani și operatori de montaj de la Antena 1.

Toți făceau parte din echipa emisiunii „Te cunosc de undeva”. Reprezentanții postului TV au decis suspendarea acesteia.

Conform informării, Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările vor fi reluate după perioada de carantină.

În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă, se arată în comunicatul televiziunii.

Primul care a început să se simtă rău a fost, Marcel Pavel, însă a crezut că are o simplă răceală. “Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, declarase cântărețul în urmă cu o zi. Miercuri, acesta a fost supus unui prim test de depistare pentru Covid-19, ulterior fiind transportat la spital, după ce testele au evidențiat faptul că este pozitiv.

Atât Marcel Pavel cât și Ozana Barabancea sunt internați la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balș„.

Până la această oră, în țara noastră, în ultimele 24 de ore au fost descoperite încă 320 de persoane infectate cu coronavirus, numărul total ajungând la 23.080. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.308 au fost declarate vindecate și externate.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri