Gheorghe Dincă a șocat România cu modul cum le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Cu toate că nu a fost, încă, condamnat, el este principalul suspect, fiind judecat pentru faptele sale.

Deși a trecut ceva vreme, un lucru a fost descoperit despre trecutul lui monstrului din Caracal. Tatăl acestuia s-a sinucis chiar în curtea lui. O fostă colegă de clasă cu Gheorghe a mărturisit cum s-a întâmplat.

Am făcut școala împreună. Am copilărit aici. Gheorghe Dincă după ce s-a căsătorit s-a mutat la oraș. Venea des pe la părinții săi, avea grijă de ei. Tot ce pot să vă spun este că tatăl său s-a spânzurat, a spus la Antena 3 acum câteva luni.

Daniela Dincă, fiica criminalului de la Caracal, a confirmat că în ziua în care a împlinit 14 ani bunicul său s-a spânzurat chiar în curtea lui Gheorghe Dincă. Tatăl acestuia era alcoolic și după o ceartă cu fiul lui a decis să își pună capăt zilelor.

Gheorghe Dincă poate scăpa nevinovat

Răsturnare de situație în cazul de la Caracal. După ce procurorii au terminat rechizitoriul și l-au trimis pe Gheorghe Dincă în judecată, apar noi detalii care nu se leagă unele cu altele.

Avocata familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, lansează noi atacuri la adresa anchetatorilor și scoate la iveală greșeli făcute de aceștia. Acesta a avut discuție online cu profilerul Mihaela Brooks și avocatul Artin Archizian, unde s-a ajuns la concluzia că anchetatorii nu au prelevat amprente din camera lui Gheorghe.

Oamenii legii au omis să analizeze chiar și ligheanul pe care însuși Dincă l-ar fi indicat, la reconstituire, ca fiind cel folosit de victimele lui pentru nevoile fiziologice.

Violat în închisoare

Gheorghe Dincă este terorizat în pușcărie de către ceilalți deținuți. Colegii din pușcărie l-au violat și mutilat pe acesta.

De când a fost arestat, Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din închisoare, ba că mâncarea nu este bună iar ceilalți deținuți nu îl respectă.

Acum lucrurile au degenerat rău de tot, iar acesta a acuzat că a fost violat și bătut de ceilalți pușcăriași. Conform ultimelor informații, aceștia au vrut să îi ofere lui Dincă același tratament pe care l-a acordat el fetelor.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Monstrul din Caracal este acuzat oficial de uciderea Alexandrei Măceșanu, de 15 ani, și pe Luizei Melencu, de 19 ani.

Comentarii Facebook

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.