Duminică, în etapa a 26-a din SuperLigă, Dinamo a reușit să obțină o victorie importantă împotriva echipei Oțelul Galați, scor 3-1, într-un meci plin de intensitate și momente spectaculoase. Această performanță a adus un suflu nou în clasament pentru Dinamo, care acum se află pe locul 15, acumulând 22 de puncte și depășind echipa FC Botoșani, noua lanternă roșie.

Antrenorul echipei, Zeljko Kopic, a fost extrem de mulțumit de evoluția jucătorilor săi și a subliniat faptul că această victorie a fost cu adevărat meritată. Kopic a elogiat prestațiile remarcabile ale lui Hakim Abdallah și Dennis Politic, care au avut un impact semnificativ asupra rezultatului final.

Antrenorul echipei Dinamo, mulțumit de jucătorii săi

În plus, Kopic a discutat și despre cele două transferuri recente ale echipei, Edgar Ie și Astrit Selmani. Antrenorul consideră că cei doi jucători trebuie să dovedească că sunt demni să reprezinte Dinamo și să se integreze cu succes în echipă. Cu această atitudine hotărâtă, Kopic transmite un mesaj clar că toți jucătorii, indiferent de vechimea în echipă, trebuie să demonstreze determinare și calități pe terenul de joc.

”A fost un meci foarte bun. Oțelul a fost readusă în meci de acel penalty. Fundașii Oțelului au fost foarte buni. Mai sunt multe puncte în joc. Am meritat cele trei puncte. Jucătorii sunt mult mai încrezători acum.

Abdallah a jucat foarte bine. Politic a fost fantastic. Sunt într-un moment foarte bun.

Vreau să spun că Botoșani are evoluții constante. În ultimele două meciuri au pierdut puncte în ultimele minute. Trebuie să jucăm tot mai bine. Asta e singura variantă. E foarte ușor să pierzi puncte.

Sper ca totul să fie bine cu jucătorii accidentați. Vom vedea mâine. Vom analiza în zilele următoare, când vor avea câteva zile de pauză.

Ei trebuie să merite minutele pe care le primesc și să lupte pentru minutele lor. Nu a zis nimeni că am jucat perfect. Vom vedea ce am făcut bine și ce nu”, a declarat Zeljko Kopic la flash-interviu.

După această victorie, Dinamo își consolidează poziția în clasament și își îndreaptă atenția către următoarele partide, cu un moral ridicat și încrezători că pot continua să obțină rezultate pozitive. Echipa și suporterii așteaptă cu nerăbdare evoluția ulterioară a sezonului și speră că această victorie este doar începutul unei reveniri spectaculoase în lupta pentru poziții superioare în SuperLigă.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.