Dezastru total pentru Universitatea Craiova. Echipa din Bănie nu a mai câștigat de foarte mult timp, iar scaunul lui Ivaylo Petev se clatină serios. În mod surprinzător, după atâtea rezultate negative bulgarul a rezistat pe banca oltenilor.

Meciul de la Botoșani a fost unul dramatic, care trebuie uitat rapid. Oltenii au dominat partida, însă steril. În prima repriză, Universitatea Craiova nu a existat, iar după odihnă s-a făcut remarcat doar Alexandru Mitriță, care a și marcat. Elvir Kolic a adus egalarea în prelungirile meciului.

„Dacă eu sunt de vină, plec”, a spus cu ceva vreme în urmă Ivaylo Petev.

Cert este că Nicușor Bancu a jucat precum un fotbalist din eșalonul secun, iar declarațiile sale dinaintea meciului nu mai par întâmplătoare. Rămâne de văzut ce va decide Mihai Rotaru. Cât îl va mai susține pe Ivaylo Petev?

„Echipa noastră nu a jucat bine defensiv, cu toate că am controlat meciul. Am greșit în două momente. Trebuie să vorbim între noi mai mult pe teren.

Sper ca următorul meci să nu mai facem astfel de greșeli. Nu imi fac griji pentru postul meu”, a spus Ivaylo Petev după meci.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.