Avocata familiei Melencu susține că probele în cazul lui Dincă sunt falsificate

0

Avocata familiei Melencu. Cazul de la Caracal este departe de a se încheia. În fiecare zi, apar noi informații care dau peste cap dovezile procurorilor. Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, vine cu detalii incredibile despre dosarul în care Gheorghe Dincă este principalul suspect pentru răpirea Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu.

Cel de-al doilea termen de judecată în dosarul Caracal a avut loc pe 18 noiembrie, iar avocatul lui Dincă nu a citit deloc dosarul clientului său și că nici nu a vorbit cu acesta. Carmen Obârșanu este de părere că cineva îl învață pe Dincă ce să spună, iar declarațiile lui nu sunt luate procedural și nu conțin fapte reale.

Dar declarațiile lui Dincă nu sunt luate nici procedural și nu conțin nici lucruri reale. Nu știu cine-l învață pe Dincă, pentru că el este prelucrat tot timpul. Cineva îl învață! Cineva îi spune ce să facă și ce să zică a doua zi. Așa a fost și când a fost în arest, așa a fost și la București. Nici declarațiile nu le-a scris în cameră. Nici înregistrările pe care le-au depus la dosar, în perioada în care el a fost sub supraveghere, nicăieri, niciunul din camera nu l-au întrebat ce scrie, dar el scria declarații în șir, foarte multe. Nimeni nu l-a întrebat: bă, ce dr*cu scrii acolo? Deci unde a scris și sub influența cui? Că el a zis o dată că era pus să scrie de mai multe ori și dacă greșea o lua de la capăt, în declarațiile acelea în care spunea ce le-a făcut fetelor, dar nu sunt probe în casa aia că a fost viol! Asta e treaba!, a spus Carmen Obârșanu, pentru DCNews.

Avocata familiei Melencu nu se oprește din acuzații și consideră că toate probele sunt falsificate. Mai mult decât atât, Carmen Obârșanu spune că s-a făcut la fel ca în cazul Ciomu.

Eu nu pot să-mi dau seama dacă este o măsură făcută să destructureze o filieră sau… nu știu, nu-ți poți da seama ce e acolo, pentru că toate probele sunt falsificate! M-am uitat! De exemplu, ceva evident, în 14 dispare Luiza, în 15 dimineața, un bărbat îl sună pe bunicul Luizei și îi spune că fata e plecată din țară. Bunicul sună la Poliție și îi dă numărul de telefon polițistului. Polițistul sună de pe numărul lui, de pe telefonul de serviciu, pe respectivul. Sună telefonul, nu răspunde, după care, polițistul trimite mesaj: Vă caută Poliția Dioști! După care, îl sună din nou, deci e vorba de 2 apeluri și un mesaj. Ei, când se scoate desfășurătorul acelui telefon, se constată că s-a trimis doar un mesaj de la acel telefon. Doar mesajul! Apelurile nu mai apar! Cine a șters apelurile? Pentru că polițistul, acum o săptămână mi-a spus: Doamnă, telefonul a sunat, dar nu a răspuns nimeni și atunci am trimis mesajul. De ce au fost șterse apelurile? Ce alte apeluri au mai fost acolo și au fost șterse? Și la fel și de pe telefonul Luizei, sunt multe apeluri șterse, multe, și de pe telefonul lui Dincă, cel cu abonament sunt șterse foarte multe și nu poți să dai un pronostic, să spui ceva, dacă nu ai probe corecte! Unde sunt originalele? Și bătrânul (n.r. bunicul Luizei) zice foarte bine: Dați-mi originalele! Nu aveți dreptul! Ăștia, atât de proști au fost încât au tăiat ca în cazul Ciomu. Au tăiat și dintr-o parte, au tăiat și din altă parte, și tăieturile nu corespund! Pe telefonul lui Dincă sunt niște numere de telefon, pe listing (n.r. listare, desfășurător), cică venit de la operator, sunt alte numere de telefon și, pe parcursul unei luni și jumătate, sunt cel puțin 13 numere de telefon diferite, numere în plus pe telefonul lui Dincă, față de listing. Păi de ce apar numerele, apelurile pe telefonul lui, dar pe listing nu apar? De ce?, a completat avocata, potrivit sursei citate mai sus.

Carmen Obârșanu consideră că este ciudată atitudinea lui Alexandru Cumpănașu care a refuzat să o ajute și nu se mai face auzit în ultima perioadă.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri