Tatal Luizei Melencu a murit exact în ajunul zilei de naștere a fiicei sale

1

Tragedie în familia Melencu. Tatal Luizei Melencu, Claudiu, a decedat în ajunul zilei în care fata ar fi împlinit 20 de ani. Bărbatul, despre care procurorii ar fi spus că nu este tatăl biologic al Luizei, avea probleme de sănătate.

Potrivit apropiaților, Claudiu Melencu avea probleme de sănătate grave, care au devenit din ce în ce mai complicate după dispariția fetei.

Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui, au declarat prietenii bărbatului, pentru adevarul.ro.

Familia este într-o situație grea, efectiv trăiește un coșmar. Anunțul despre decesul lui Claudiu a fost făcut de sora Luizei, Ionelia Roxana Melencu, pe Facebook.

Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta… de ce tati de m-ai lăsat, de ce doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta. De ce pe tatal meu, a scris fiica lui Claudiu Melencu pe pagina sa de socializare.

Bărbatul ar fi suferit enorm și după ce procurorii au spus că nu este tatăl biologic al Luizei Melencu. Luiza Melencu ar fi împlinit miercuri, 2 decembrie, 20 de ani.

La multi ani, Luiza, oriunde te-ai afla. Dor de tine, copilul meu, a scris pe pagina sa de socializare, mama Luizei, Monica Melencu.

După mai bine de un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, adevărul nu a ieșit la iveală. Gheorghe Dincă este principalul suspect în uciderea fetelor, iar termenele de judecată s-au ținut cu ușa închisă, fără accesul presei.

Dacă până acum Dincă a avut o atitudine blândă, de om care regretă ceea ce a făcut, în ultima perioadă “monstrul” din Caracal a avut un comportament sfidător.

Comentarii Facebook
1 comentariu
  1. filmi full izle says

    Very good website. Cheers for such a great information. Lynette Krisha Delacourt

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri