După ce Survivor România 2021 s-a încheiat au ieșit la iveală câteva detalii care se dorea a fi ascunse. Doi concurenţi s-au înjurat şi s-au luat la bătaie, însă totul a fost „muşamalizat” mai mult sau mai puţin.

Marele Premiu în valoare de 50.000 de euro a fost câștigat de Zannidache în fața lui Andrei Dascălu. Câștigătorul a mărturisit ce va face cu suma de bani primită.

Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobile.

Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni, a declarat Zanni după ce a luat marele premiu.

Bătaie între doi concurenți la Survivor România 2021

O poveste puțin relatată a fost cea dintre Georgiana Lupu și Starlin, ambii de la echipa Războinicilor. Din cauza foamei, a oboselii și a stresului se pare că cei doi s-au luat la înjurături și, ulterior, la bătaie.tabara albastrilorImaginile nu au fost difuzate toate pe post, iar concurenții au fost sfătuiți să nu vorbească despre acest subiect. O persoană care s-a aflat în Republica Dominicană a povestit incidentul.

Starlin ar fi jignit-o pe Giorgiana, i-ar fi vorbit urât de familia ei, iar ea este foarte sensibilă când vine vorba despre tatăl ei, mama ei, asta pentru că n-a avut familie, n-a avut parte de dragostea lor. Se știe că ea a crescut în orfelinate și că nu-și cunoaște tatăl.

După ce i-ar vorbit așa, Giorgiana ar fi sărit la bătaie la Starlin, l-ar fi lovit chiar în față, cu pumnul, cu palma, s-au încăierat. Ar fi sărit imediat colegii de echipă și cei din producție ca să îi separe. Ulterior, la un consiliu, Starlin a fost pedepsit, nu ar fi primit o recompensă, iar pe Giorgiana n-au dat-o afară, ci au mutat-o în echipa Faimoșilor, susțin surse apropiate reality-show-ului pentru CANCAN.RO.

Foto: cancan.ro și Kanald.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.