Elena Marin a mărturisit de ce a plâns la Survivor atât de mult

0

Elena Marin a fost invitată la Teo Show împreună cu logodnicul ei, Andrei. Cei  doi au povestit cât de dificilă a fost despărțirea. Totodată, Elena a mărturisit cum a fost experiența în Republica Dominicană și ce a fost cel mai greu de îndurat.

Am fost surprinsă câtă isterie este în țară. A fost un joc foarte iubit și lumea a dus lucrurile la extrem, exact ca și concurenții în show. După experiența Survivor mi-am dat seama că problemele de dinainte erau mici în comparație cu ceea ce trăiam în Republica Dominicană.

În momentul în care ești printre oameni străini, unii mai buni, alții mai răi, îți dai seama că familia este cea mai mare bogăție a ta.

În sufletul meu sunt liniștită, fiindcă nu am jucat teatru ci am plâns fiindcă eram jignită grav, în special de Zanni și Sebastian. De fiecare dată când încercăm să mă apropii de ei, îmi dădeam seama că ei nu doreau acest lucru, a declarat Elena Marin.

Andrei, logodnicul Elenei, a mărturisit că vrea să se căsătorească cu celebra pentru faimoasă și vrea să aibă copii împreună. În felul acesta a afirmat că o pândește pentru marele eveniment.

Elena Marin a mărturisit că Zanni a fost incredibil de rău cu ea și inclusiv când a părăsit competiția a ținut să o jignească. Cu toate acestea, faimoasa speră ca, dacă pe viitor se vor mai intersecta, să fie un minim de respect.

Elena Marin este însărcinată?

Pe vremea când Elena Marin lucra la Antena Stars și era asistenta TV a lui Mihai Morar, Andreea Bălan a prezentat o ca pe o viitoare mămică, fapt pentru care presa a dedus că este însărcinată. Afirmația Andreei Bălan a venit în contextul în care ea s-a gândit că, la un moment dat, Elena Marin va deveni și ea mămică.

Elena a fost amanta lui Marian Aliuță

În prezent, Elena Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu logodnicul ei Andrei. Cei doi au mărturisit că, în curând, va urma o nuntă și probabil și câțiva copii. Nu multă lume știe, însă Elena Marin a fost la un moment dat amanta fotbalistului Marian Aliuță.

Marian Aliuță și Elena Marin

Am gresit, sotia mea s-a suparat. Toata lumea greseste, asta e! Am terminat-o cu Elena, sotia si copilul sunt cele mai importante fiinte din viata mea, a declarat Aliuta în anul 2015 pentru cancan.ro.

Foto: cancan.ro și instagram.com

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri