Echipa Faimoșilor sta pe un butoi cu pulbere. După ce păreau că s-au împăcat DOC și Kamara sunt din nou la cuțite. Se pare că totul a pornit de la o porție de orez. Foamea este tot mai acută, iar concurenții devin tot mai irascibili din cauza lipsei de mâncare.

Update 9 martie – Crina Abrudan a părăsit competiția Survivor și a lăsat pe toată lumea mască după ce camerele de filmat s-au oprit. Aceasta a plecat susținând că nu a fost pe deplin înțeleasă,având un oarecare conflict cu Bianca Patrichi.

Tensiunile majore din echipa Faimoșilor s-au văzut și la consiliul de eliminare, în special între Crina Abrudan și dansatoarea și coregrafa Bianca Patrichi, prima spunându-i că pentru ea coechipiera ei este „o dezamăgire”, iar cea de-a doua reacționând dur și spunându-i să nu se poarte cu ea „ca cu un jeg”.

De altfel, singura pe care orădeanca nu a pupat-o sau îmbrățișat-o la plecare a fost Bianca Patrichi, căreia i-a spus: „Pentru mine, ești o dezamăgire”. Cele două au început apoi să se certe. Crina Abrudan a mângâiat-o pe păr pe coechipiera ei, dar gestul n-a fost văzut bine de aceasta. „Nu mă mângâia, te rog frumos, pe cap așa pentru că nu ți-am făcut absolut nimic să te porți ca cu un jeg…”, a spus Bianca Patrichi.

Crina i-a spus că bârfește foarte mult și de aceea a dezamăgit-o, iar Bianca i-a reproșat că „ai ținut să arunci cu mocirlă” și că „asta arată multe despre tine”, potrivit ebihoreanul.ro.


Update 8 martie – După ce au câștigat și cel de-al doilea joc de imunitate, spiritele se încing rău în echipa Faimoșilor, fiindcă unul dintre concurenții DOC, Crina Abrudan sau Ada Dumitru va trebui să părăsească competiția. Cele mai mari șanse le are  Crina Abrudan, fiind ultima venită, însă publicul are ultimul cuvânt. Carmen Grebenișan a fost și ea propusă pentru a fi eliminată de către întreaga echipă.


În primul joc de imunitate, spiritele se încing și mai rău iar Kamara cere explicații de la DOC pentru faptul că este înjurat. În conflict intervine și Remus Boroiu care încearcă să liniștească situația, însă fără reușite.

„De ce ma înjuri? De ce ma înjuri?”, a strigat Kamara la DOC.

„Fac un pas către orizont și privesc spre săptămâna de Survivor ce s-a încheiat miercurea aceasta. A fost una la fel de dificilă ca până acum și a fost una în care am marcat o premieră – două victorii ale tribului roșu în jocurile pentru imunitate, ceea ce a condus la o nouă pierdere de membru din tribul albastru și una în care recompensa de comunicare a adus emoție și lacrimi.

Practic, putem spune că exact ca în viață a fost cu suișuri și coborâșuri, cu momente vesele și cu altele triste, dar mereu cu gândul de a vă aduce vouă, acolo, acasă, cele mai puternice minute din cel mai real reality show”, a declarat Daniel Pavel.

După ce au pierdut primul joc de imunitate, Faimoșii sunt la cuțite. Daniel Pavel a anunțat în Consiliul de eliminare că DOC, Crina Abrudan și Ada Dumitru sunt propuși pentru eliminare.

Foto: b1tv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.