În universul fascinant al televiziunii, un spectacol impresionant se pregătește să facă din 2024 anul în care limitele vor fi spulberate, iar imposibilul va deveni o amintire depășită. Cel mai puternic show din lume, SURVIVOR, este pe cale să revină mai puternic și mai intens decât oricând, aducând telespectatorilor un sezon suprem de senzații tari și provocări extreme. PRO TV anunță cu entuziasm revenirea iminentă a emisiunii sub numele SURVIVOR All Stars!

Cu un entuziasm mai puternic ca niciodată, acest show epic promite să transforme concurenții obișnuiți în adevărați supereroi. În inima competiției se află oameni hotărâți să depășească orice limită, să-și testeze rezistența și să arate lumii că nu există provocare prea mare pentru ei. Este un apel către eroi să devină legendari, să-și descopere superputerile și să scrie istoria într-un mod cu totul nou.

SURVIVOR All Stars promite să aducă spectacolul extrem la cote nebănuite, iar telespectatorii vor fi martorii unei competiții mai intense și mai captivante decât oricând. Eroii, aleși dintre cei mai buni concurenți ai sezoanelor anterioare, se vor confrunta cu provocări formidabile, punându-și la încercare abilitățile fizice și psihologice într-un mediu ostil și imprevizibil.

Întrebările rămân suspendate în aer: Cum vor reuși să se descurce eroii în fața celor mai dure provocări? Cine va demonstra că are forța și determinarea de a merge până la capăt? Răspunsurile vor veni în curând, iar fanii SURVIVOR vor avea privilegiul de a urmări evoluția acestor supereroi la PRO TV și pe platforma digitală VOYO.

Show-ul va începe în data de 9 ianuarie, mult mai devreme decât celelalte emisiuni.

”Survivor România aduce bucuria şi energia unui reality-game-show fără pereche, doar să vorbeşti despre sau să-i urmăreşti efectul de tsunami emoțional. Atunci când numelui show-ului de supraviețuire cel mai iubit de români îi adaugi un nou an – în speță, 2024, și încă și mai și, un supra nume, care va deveni subiectul central din prima jumătate a anului următor: All Stars, atunci misiunea noastră, echipajul navei Survivor, este setată pe modul: sezon suprem. Da, ați auzit/citit bine: următorul sezon de Survivor România va fi al celor mai buni survivori din toate sezoanele. All Stars va aduce noi limite și noi provocări inimaginabile, chiar și pentru luptătorii obișnuiți cu arena curajului de la PRO TV și de pe VOYO. Sezonul suprem Survivor All Stars este gata: traseele, consiiliile tribale, camp-urile, jungla dominicană freamătă în aşteptare. În curând, nisipul fin dominican va fi pulverizat de adrenalina marca Survivor All Stars!”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, potrivit protv.ro.

Potrivit Viperelor Vesele, din echipa Faimoșilor vor face parte Zanni, Jador, TJ Miles, Jorge, Cătălin Zmărăndescu, Cătălin Moroșanu, Andreea Tonciu, Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș și Ștefania Stănilă. De cealaltă parte, din echipa Războinicilor vor face parte Sorin Pușcași, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Maria Chitu, Maria Lungu, Lola, Codruța Began, Alexandra Ciomag și Alexandra Duli. Rezerve vor fi Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Relu Penescu, Starlin și Ionuț Popa.

Așadar, pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat, în care echilibrul, curajul și spiritul de echipă vor fi puse la încercare în fiecare moment. SURVIVOR All Stars promite să rescrie istoria emisiunii într-un mod spectaculos și să ofere telespectatorilor doza lor de adrenalină, emoție și suspans. Este timpul ca eroii să-și descopere superputerile și să devină legende într-un sezon memorabil al celui mai tare show din lume!

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.