Cătălin Moroșanu a fost ales să se alăture următorului sezon al show-ului „Survivor”, care de această dată face parte din categoria „All Stars”. Ediția „Survivor” din 2024 va aduna laolaltă cei mai apreciați și îndrăgiți concurenți din toate edițiile. Sportivul a împărtășit câteva gânduri despre acest nou proiect și a recunoscut că este extrem de bucuros de această oportunitate.

”Mă bucur foarte mult că voi participa la Survivor All Stars, pentru că am nevoie de un nou reset. La prima participare, după fiecare emisie am devenit un om mai bun. Nu este vorba neapărat, acum, de o nouă provocare, deja știu ce este acolo.

Este vorba de transformarea mea ca om. Acum, a doua oară, vreau să aibă același efect ca și precedenta emisiune. O să-mi fie cel mai dor de copii. Fata e mai mare, dar băiatul, după 2 luni sau mai mult, o sa mai crească și va fi greu”, a declarat Cătălin Moroșanu într-un interviu pentru fanatik.ro.

Cătălin Moroșanu versus Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Moroșanu nu este la prima experiență în Republica Dominicană, el participând în emisiunea Survivor și în 2021. Lucrurile vor sta un pic diferit acum, fiindcă în show-ul de la Pro TV va fi și Cătălin Zmărăndescu, un personaj cu care nu are o relație foarte bună.

”Survivor mi-a dat reset la viață. Mi-a schimbat foarte multe percepții, am început să mă cunosc mai bine pe mine. Nu mi-au plăcut gândurile negative pentru că nu știam cum să le opresc.

Nu am suportat anumite caractere, oamenii sunt foarte răi. Adevărul este că fiecare dintre noi are un dram de răutate, chiar dacă susținem că suntem buni, poate și eu am avut. Pe mine m-a făcut mai puternic această experiență. Per total a fost traumatizantă, dar benefică pentru viață mea”, a mai declarat fostul luptător pentru sursa citată mai sus.

Potrivit zvonurilor de pe piața media, noul show urmează să înceapă în ianuarie 2024 și se anunță a fi unul incendiar.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.