Survivor România 2023 se apropie cu pași repezi. Noul sezon va fi unul incendiar, cu multe surprize. După ce a dat emisiunea „Sunt celebru, scoată-mă de aici” nu a fost la nivelul la care s-a așteptat Pro TV, producătorii și-au concentrat atenția pe Survivor.

Survivor România este varianta românească a celebrului reality show Survivor. Show-ul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane la Kanal D. După doi ani, PRO TV a preluat formatul iar sezonul trei, Survivor România 2022, a avut premiera pe 16 ianuarie 2022. Următorul sezon, cel cu numărul patru, va începe în 2023, potrivit tvmania.ro.

Se pare că șanse foarte mari să ajungă în noul show Survivor le are Theo Rose, cu toate că aceasta a spus că nu cred că ar face față. În schimb cântăreața Alexandra Ungureanu a mărturisit că ar fi dispusă să meargă în Republica Dominicană.

Da, sunt foarte deschisă mai nou acestor experienţe. M-am temut foarte tare de ele, am crezut că nu mi se potrivesc şi că nu prea o să-mi găsesc eu locul în afara muzicii.

Partea de haine a fost cea mai mică problemă acolo, partea psihologică, cea de concurs, reacţia şi dialogurile cu celelalte concurente erau în prim-plan şi cu siguranţă asta e baza şi în alt tip de reality show. Foame, lipsa igienei, ar fi partea grea, dar m-aş duce. Sunt nişte discuţii. Până nu vedem ceva concret nu avem ce povesti. Dar descopăr că şi dincolo de zona de confort sunt lucruri bune şi nu voi mai spune nu şi nu voi mai fi cuminte în pătrăţica mea. Mă găsiţi pe coclauri, a declarat vedeta pentru Click.ro.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.