Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” avansează de la o săptămână la alta. Din păcate, concurenții fac față cu greu condițiilor tot mai vitrege. Lipsa mâncării și probele dificile au dus pentru prima dată la o abandonare.

Update

Bia Khalifa a anunțat că îi place de Giani Kiriță. Este posibil ca o nouă poveste de dragoste să se nască la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Îți declari dragostea, susținerea, admirația pentru Giani?, a întrebat-o Adela Popescu.

“Da, îl iubesc așa ca persoană. E de treabă”, a spus Bia Khalifa.

„Îmi place de el. E așa rebel… Vrea să câștige mereu. Of Doamne, în fața mea nu are cum să câștige… Îi spun daddy”, a mai spus Bia.


Conflictele între concurenții sunt foarte tensionate, iar lipsurile se simt, fiindcă nervii sunt întinși la maxim. Răzvan Botezatu nu a mai rezistat și a cerut să plece acasă, strigând: Sunt celebru, scoate-mă de aici! Acesta a mărturisit de ce a renunțat la unul dintre cele mai grele show-uri din televiziune.

Sunt puțin dezamăgit de mine pentru că știu că puteam mai mult, doar că, în momentul acesta, psihicul meu e praf și asta vorbeam cu colegii mei, unii dintre ei. Nu din cauza probelor, ci din cauza stresului psihic de aici din tabără. Lupta asta de zi de zi cu oamenii din echipa mea, locul, tot, nu știu, simt așa o încărcătură super emoțională. Încerc să mă redresez și nu pot, eu sunt o fire puternică, dar nu mă mai pot redresa, nu mă mai pot monta’, a declarat Răzvan Botezatu, potrivit Substanțial.

Acesta a adăugat: Îmi pare foarte mult de Lidia că o las aici. Ne-am apropiat foarte mult într-un timp foarte scurt și s-a legat o prietenie foarte frumoasă. Eu sunt mai sensibil de fel, deși încerc să par tare.

Din păcate, show-ul nu a prins foarte mult la public, audiențele fiind mult sub așteptări. Drept urmare, Pro TV a decis ca emisiunea să fie mutată marțea și joia, de la ora 21:30, după filmul Las Fierbinti.

Foto: Youtube.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.