Survivor România 2023 s-a terminat și marele premiu a fost câștigat de Dan Ursa. Printre concurenți s-a aflat și Ștefania Stănilă, care a fost eliminată spre final. După ce a ajuns acasă, ea a mărturisit Daniel Pavel a avut un rol important în viața ei în perioada în care s-a aflat în Republica Dominicană.

Domnul Dan… un om deosebit, un prezentator profesionist. Am trăit o explozie de emoții de fiecare dată când am intrat pe traseu și spuneați 3,2,1, de fiecare dată când mi-ați pus la gât colanul de imunitate, de fiecare dată când eram la ceremonie și ne spuneați care îi premiul de recompensă sau comunicare, dar și la fiecare consiliu, chiar dacă eram sau nu la nominalizare.

De la dumneavoastră am învățat să nu renunț niciodată la visul meu, să inspir mai departe, să fiu un exemplu și să duc mai departe povestea @survivorromania.oficial. Aș vrea să vă mulțumesc pentru toată această experiență și pentru toate emoțiile trăite alături de dumneavoastră!, a scris Ștefania Stănilă pe rețelele de socializare.

Ștefania Stănilă a fost o concurentă de top în Survivor și a fost apreciată de public pentru dăruirea pe trasee. Aceasta a vorbit și despre foștii colegi și recunoaște că a avut probleme cu unii.

„M-am înțeles bine cu toată lumea după ce m-am întors de la Survivor! Sincer, cu DOC eu nu prea am rezonat, m-a cam terminat psihic, dar acum nu mai am treabă. Noi când eram Faimoși și Războinici, nu aveam voie să interacționăm între noi.

De fiecare dată când intram acolo, pe teren, cu Andreea Moromete, ea îmi spunea că sunt cea mai tare, cea mai bună, că mă adoră… Aceeași părere o aveam și eu despre ea, îmi plăcea că era luptătoare pe teren și îmi doream s-o cunosc.

După Marea Unificare, m-a șocat! M-a făcut falsă, încrezută.. Foarte mult m-a jignit. Nu m-am așteptat, am rămas șocată. Nu îmi dau seama de unde au pornit ieșirile astea, eu cred că ea nu a intrat bine în concurs din punct de vedere emoțional.

Se vedea că e puțin instabilă… Îmi pare rău pentru ea! Mi-a și dat un mesaj după emisiune și și-a cerut scuze față de mine”, a spus Ștefania Stănilă în emisiunea La Măruță de la Pro TV.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.