Survivor România sezonul al III-lea s-a încheiat, iar câștigătorul a fost desemnat Alex Delea, după ce publicul l-a votat în defavoarea Elenei Chiriac. Supraviețuitorilor Alex a plecat acasă cu 100.000 de euro, marele premiu, plus încă 20.000 de euro pentru cât a stat în emisiune.

Nu am cuvinte sa vă mulțumesc îndeajuns pentru toată susținerea oferită ! Nu m-am așteptat sa fie atâția oameni frumoși care sa mă susțină și de la care sa primesc atâtea mesaje ! Vă mulțumesc din suflet ! Nici nu am apucat să răspund la toți! De aceea am ales sa postez, să va spun cât de recunoscător sunt! A fost experiența vieții mele si am învățat extrem de multe din ea. Mulțumesc, a scris Alex Delea pe Instagram.

Câștigătorul Survivor a mărturisit că are o mare problema după terminarea show-ului… nu mai poate să doarmă în pat.

Nu mai pot să dorm în pat. Jur… dacă nu m-am întors pe toate părțile. Nu-mi venea să cred… am dormit patru ore. În baracă cred că dormeam 10 ore. Deci o să mă culc pe jos. Nu-mi vine să cred că nu mai pot să dorm în pat. Nu-mi vine să cred așa ceva! E gravă treaba. Doamne, Survivorule, ce ai făcut din mine, a mărturisit Delea pe InstaStorie

Când începe Survivor sezonul al 4-lea?

Acum după ce totul s-a terminat, fanii emisiunii se întreabă când va începe noul sezon și dacă va mai fi. Ei bine, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că s-au început, deja, înscrierile pentru noul sezon și toți cei care sunt dornici de aventură să se pregătească.

Se pare că Survivor sezonul 4 va fi tot la Pro TV și ar putea începe chiar din toamnă. Rămâne de văzut ce vor decide producătorii show-ului, fiindcă se spune că va fi și o ediție All Stars, cu cei mai buni concurenți din sezoanele trecute de Survivor și Exatlon.

Printre numele vehiculate se numără, Vladimir Drăghia, Giani Chiriță, frații Culita și mulți alții.

Potrivit zvonurilor, în toamnă ar putea începe show-ul All Stars, iar în ianuarie sezonul al IV-lea. Rămâne de văzut dacă se confirmă această ipoteza.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.