Daniel Pavel este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune, în prezent. Acesta a făcut senzație în show-ul Survivor, atât la Kanal D, cât și la Pro TV. Rămâne de văzut dacă „Domnul Dan” va modera și viitoarea ediție a emisiunii.

Sunt zvonuri că Pro TV ar putea aduce un nou prezentator, pentru a da un suflu nou show-ului, și ar putea veni cineva chiar din interiorul trustului. Cu toate acestea, Daniel Pavel este apreciat și sunt șanse mari ca tot el să conducă luptele pe traseele din Republica Dominicană.

935752e4 27a7 4500 8214 eb9b22a2be8d

Cu cine se iubește Daniel Pavel?

De puțin timp, Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Pop. Aceasta este fosta iubită a lui Horia Tecau, iar în trecut s-a iubit și cu Ricardo Cadu, un fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop nu s-au sfiit să își arate sentimentele la festivalul de muzică SAGA, din București. Cei doi au arătat foarte frumos împreună și au fost felicitați și de Cătălin Măruță.

Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept din Cluj, dar a renunțat la cariera de avocat pentru a deveni actriță. În anul 2014, iubita lui Daniel Pavel a absolvit un curs de actorie. De asemenea, a jucat și în filmul „Palatul Pionierilor”, o producție care a fost prezentată la Cannes. În prezent, Ana Maria este chief operating officer la o companie care a intrat pe piața din România în 2016, potrivit libertatea.ro.

Este o poveste lungă. Am început Dreptul la Universitatea București, dar m-am întors în Cluj în anul III, unde am și terminat ultimii doi ani de facultate. A urmat un program de masterat și alte trei cursuri de specializare. După examenul de intrare în Barou am profesat doi ani ca avocat stagiar și am continuat să merg pe acest drum și după ce am promovat examenul de definitivat. Cursul drumului meu în avocatură s-a schimbat în momentul în care am primit propunerea de a mă reloca la Bruxelles pentru un proiect european, însă pentru a putea accesa această funcție care era incompatibilă cu statutul de avocat am fost nevoită să mă suspend temporar din avocatură, pe durata proiectului.

Din păcate, proiectul în cauză nu a mai primit finanțare și astfel am revenit la București, unde locuiau și părinții mei. M-am trezit în București, suspendată din avocatură și pusă în situația de a alege între reactivarea în profesie sau oferirea de consultanță juridică pentru companii, a povestit iubita lui Daniel Pavel, potrivit sursei citate mai sus.

Foto: protv.ro și gsp.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.