Finala Survivor All Stars este controversată și se apropie cu pași repezi, lăsând în urmă un val de întrebări și acuze. Pe măsură ce se apropie de final, filmările au dezvăluit că această ediție a fost departe de a fi lipsită de surprize și evenimente neașteptate.

Update 18.04 – Alexandra Duli a fost eliminată de Ana Porgras. Zanni răsuflă ușurat că feblețea lui rămâne în joc.

„Asta este o discuție delicată, cu Ana Pogras, pe care nu am vrut să o deschid în sezonul ăsta. Dar o să vă zic vouă, ca să înțelegeți. Sunt niște chestii nerezolvate, dar nerezolvate de ea. Eu nu am vrut să arăt în sezonul ăsta faptul că noi nu am mai vorbit timp de 3 ani de zile, deloc”, a declarat Zannidache.


Update 17.04 – Unificarea vine cu surprize mari. Alex Delea va pleca pe motive medicale, la fel și Ana Porgras. În timp ce pe Ștefania Ștefan o va elimina Zanni. Corect sau nu, asta e.


Update 16.04 – Din păcate, după unificare Ana Pal este prima care pleacă, fiind eliminată la un joc surprinzător care a avut loc după o petrecere.


Comparativ cu alte sezoane, această ediție a fost caracterizată de o condensare a evenimentelor, oferind publicului un spectacol mai intens și captivant. Producătorii au avut la dispoziție mai mult timp pentru a monta fiecare episod, asigurându-se că fiecare moment este bine pus în valoare pentru telespectatori.

De la selecția inițială a concurenților și până la schimbările neașteptate ale regulamentului, Survivor All Stars a fost plin de surprize. Eliminările și revenirile concurenților au generat o serie de controverse și discuții aprinse în rândul fanilor emisiunii.

Zanni și Andrei Ciobanu, favoriții producătorilor pentru finala Survivor All Stars

Unul dintre momentele cele mai controversate a fost eliminarea și reîntoarcerea în competiție a lui Zanni și Andrei Ciobanu. Aceștia au fost eliminați inițial, dar au revenit în urma unor decizii surprinzătoare ale producătorilor, alimentând nemulțumirile și scandalurile atât în interiorul echipelor, cât și în rândul publicului.

Andrei Ciobanu a fost eliminat într-un duel de Ana Pal, dar ulterior a fost adus în competiție și va face parte din cei trei finaliști ai acestei ediții. Pe de altă parte, Zanni a fost eliminat de către TJ Miles într-un duel strâns și apoi readus în show de către producători, ajungând în finală și alimentând speculațiile privind manipularea din partea echipei de producție.

Singurul concurent care nu a beneficiat de niciun avantaj și totuși a reușit să ajungă în ultimii trei este Iancu Sterp, ceea ce îi oferă șanse considerabile de a câștiga marele trofeu la final.

Toate aceste dezvăluiri au fost făcute publice de către „Viperele Vesele” într-o postare recentă pe Instagram. Aceștia au mai dezvăluit că marea finală va avea loc la sfârșitul lunii mai, iar marele premiu pus în joc este de 100.000 de euro.

„Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu se vor lupta în finala emisiunii care va avea loc la sfârșitul lunii mai, pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Ultimii eliminați din competiția Survivor All Stars vor fi Robert Moscalu și Sorin Pușcașu”, este mesajul Viperele Vesele.

Cu finala în apropiere și tensiunile crescând, fanii sunt nerăbdători să vadă cine va fi marele câștigător și cum se va încheia această ediție plină de surprize și controverse a emisiunii Survivor All Stars. Se pare că marea finală va avea loc pe data de 30 mai, iar toți concurenții sunt deja în România. Evenimentul va fi în direct și mulți dintre concurenții care au participat în acest sezon la Survivor All Stars se vor întoarce în Republica Dominicană.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.