Competiția din lumea fotbalului este pe cale să atingă cote maxime în privința unui nume important: Louis Munteanu. În lumina dezvăluirilor făcute de Gigi Becali în emisiunea Fotbal Club, bătălia pentru semnătura atacantului a început să se contureze, cu protagoniști de marcă și strategii bine puse la punct.

FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, pare hotărâtă să pună mâna pe tânărul talent al fotbalului românesc. Cu o ofertă pregătită în valoare de două milioane de euro, Becali și-a manifestat încrederea în abilitățile lui Munteanu și în impactul pe care acesta l-ar putea avea asupra echipei sale. Mai mult decât atât, patronul FCSB a obținut asigurări din partea lui Gheorghe Hagi că acesta nu va fi o prezență activă în competiția pentru semnătura atacantului.

”Îl cumpără Ronaldinho, ăsta Rivaldinho, Rivaldo. Nu trebuie să intre Farul în competiție. Eu am vorbit cu Gică și l-am întrebat dacă pot să intru în discuții. Eu am cerut acordul nașului meu. Gică mi-a spus că nu are bani pentru transfer. Îl iau cu macaraua, cum să îl ia? Cu bani, normal”, a declarat Gigi Becali în emisiunea Fotbal Club.

Louis Munteanu ar fi ales să meargă la FCSB

Louis Munteanu, cu un palmares impresionant în tricoul echipei Farul, a devenit un nume de temut în fotbalul românesc. Performanțele sale remarcabile, inclusiv cele 10 goluri care au contribuit la câștigarea titlului de către Gheorghe Hagi în sezonul precedent și cele 8 goluri marcate în actualul sezon, au atras atenția numeroșilor pretendanți.

La o poză a fotbalistului Eduard Radaslavescu de la FCSB, Munteanu a scris un mesaj cu subînțeles. El a postat ”soon”adică ”în curând” semn că cei doi fotbaliști vor juca împreună la FCSB.

Fotbalistul este dorit și de Rapid

Cu toate acestea, Gigi Becali nu este singurul care își dorește serviciile lui Munteanu. Dan Șucu, patronul echipei Rapid, a făcut și el cunoscut interesul său pentru atacant. Cu o echipă la fel de puternică pregătită în culise, Șucu pare hotărât să ofere o alternativă serioasă pentru Louis Munteanu.

”Noi am luat legătura cu Fiorentina și nu am scos un cuvânt până la meciul cu noi. Băiatul a venit și ne-a dat două goluri, dar el nu știa. Nimeni nu știa, din respect pentru competiție.

Prin ce au făcut ei, nu au arătat respect pentru competiție. Domnul Gică Popescu nu cred că cunoștea declarația în totalitate a colegului meu. Probabil că i s-a prezentat doar o parte, dar dacă o citea pe toată, poate că avea altă părere”, a declarat Dan Șucu, la ”Fotbal Club”, pe 20 martie.

În acest context, bătălia pentru semnătura lui Munteanu devine tot mai fierbinte, cu FCSB și Rapid în centrul atenției. Cu Gigi Becali scăpat de concurența lui Hagi, acum rămâne de văzut cum va reacționa Dan Șucu și cât de decis va fi să-și aducă la echipă viitorul star al fotbalului românesc. În cele din urmă, alegerea îi va aparține lui Munteanu însuși, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă pe ce tricou va străluci talentul său în viitorul apropiat.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. o fi si asta vreo gloaba, cum ajunge la FCSB uita sa mai joace fotbal, asa s a intamplat cu majoritatea celor care au ajuns la STEAUA( FCSB), in rest eu ii zic de acum bine ai venit LOUIS MUNTEANU in cadru echipei FCSB, mult succes si bafta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.