Daniel Pavel a acordat un interviu pentru viva.ro și a anunțat când va începe noul sezon Survivor 2023. Data nu a fost stabilită cu exactitate, însă sigur va fi în luna ianuarie. Rămâne de văzut dacă va vi la începutul luni sau mai spre final.

În ianuarie, așa cum i-am obișnuit pe fanii emisiunii, vom fi acolo. Suntem în Dominicană și reamintesc faptul că filmăm în regim de foc automat, pentru că se filmează și se difuzează la un număr de două-trei-patru zile. Se va vedea pe Voyo înainte, platforma noastră de la PRO TV, dar filmările sunt aproape în regim de live.

Ușor, ușor ne strângem forțele. Încep să îmi fac bagajul, încep să studiez ce urmează să facem acolo. Așa că, sunt deja, în anticamera emisiunii, a declarat Daniel Pavel.

Prezentatorul Survivor 2023 a mărturisit că este plăcut surprins de oameni, care îl recunosc pe stradă și îl felicita pentru profesionalismul arătat. Inclusiv în Austria lumea l-a recunoscut.

Trebuie să spun că sintagma „domnul Dan”, care este extrem de onorantă, vine așa ca o medalie pe care o port. Oamenii sunt interesați de ceea ce fac, de ce simt. De cum percep eu momentul competiției mai ales de viața mea personală… Îți mărturisesc că am făcut terapie prin țară pe unde am fost… La Viena zilele trecute am fost recunoscut. Eu la Viena am locuit. Acolo am condus o instituție de media pentru 5 ani. Și acum, pentru că acolo încă se poartă mască, inclusiv la transportul în comun, am fost recunoscut de români de-ai noștri, inclusiv prin mască. Și am dat masca jos și a spus „domnul Dan, încălcăm legea împreună”. Adică, „am încălcat și legea”, cu masca.

În general discutăm foarte mult despre ceea ce înseamnă viața de supraviețuire. Supraviețuim. Și ce îi mână pe ei atunci când au o problemă de sănătate, de viață, de iubire. Discut toată paleta emisiunii, a adăugat Daniel Pavel potrivit sursei citată mai sus.

Prezentatorul Survivor România a afirmat că va pleca în Republica Dominicană alături de iubita lui, Ana Maria Pop. Aceasta își va serba ziua de naștere acolo, după care va reveni în țară, fiind avocat de profesie. Daniel Pavel a mărturisit că i-a cunoscut pe părinții iubitei lui și relația merge în direcția potrivită.

Foto: libertatea.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.