Prima vedetă care s-ar putea să meargă în Republica Dominicană, în noul show Survivor 2023, ar putea fi chiar Armin Nicoară. Acesta a mărturisit în emisiune la Cătălin Măruță că își dorește să își testeze limitele la Survivor.

Tânărul a avut următoarea conversație cu soția lui legat de acest subiect: 

Armin: Îmi doresc foarte mult

Claudia: Peste doi ani de zile, că ai evenimente.

Armin: Știi cât îmi doresc? OK, nu se poate anul acesta, dar anul viitor! Din tot sufletul m-aș duce, mă pregătesc….

Claudia: Dacă nu, mă duc eu!

Armin: Nu, că iese copilul negru. (…) Chiar dacă am probleme de sănătate și cu diabet, rezolv totul…, se arată pe protv.ro.

Cătălin Măruță va anunța primul războinic

Noul sezon Survivor se apropie cu pași repezi. Cătălin Măruță a anunțat că în emisiunea lui va fi dat un bilet pentru un războinic în noul show. Practic primul războinic va fi anunțat de soțul Andrei.

Avem un bilet de aur care asigură un loc în cea mai dură competiție din televiziune. Primul Războinic de la Survivor România 2023 va fi ales aici în urma unor teste spectaculoase. Start înscrieri, a anunțat Cătălin Măruță la el în emisiune.

Înscrierile pentru un loc în echipa Războinicilor se vor face până în data de 24 octombrie. După aceea, în urma unor teste se va alege câștigătorul.

Se pare că șanse foarte mari să ajungă în noul show Survivor le are Theo Rose, cu toate că aceasta a spus că nu cred că ar face față. În schimb cântăreața Alexandra Ungureanu a mărturisit că ar fi dispusă să meargă în Republica Dominicană.

Pe măsură ce noile informații vor fi date publice le vom arăta. Se anunță vedete de primă mână în noul sezon Survivor. În plus vor fi și ceva surprize pentru telespectatori. Așadar, Survivor România este mai aproape pe zi ce trece să își facă debutul pe micul ecran.

Foto: youtube.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.