Cât va mai rezista Ivailo Petev pe banca Universității Craiova?

0

Într-un spectaculos derby din etapa cu numărul 23 a SuperLigii României, FCSB s-a impus categoric cu scorul de 3-0 în fața Universității Craiova. Duelul dintre cele două echipe a fost mai mult decât un simplu meci, reprezentând o luptă aprigă pentru supremație în fotbalul românesc. După finalul partidei, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a avut o intervenție telefonică în emisiunea Digi Sport Special, dezvăluind discursul susținut în fața dezamăgiților jucători ai echipei sale.

Dezastru total la Universitatea Craiova

Eșecul suferit de Universitatea Craiova în fața FCSB cu scorul de 0-3 a fost cu siguranță o lovitură grea pentru olteni. Mihai Rotaru a dorit să împărtășească publicului momentul dificil prin care trece echipa sa și să ofere o perspectivă asupra a ceea ce s-a discutat în vestiarul Universității Craiova după fluierul final.

Finanțatorul oltenilor a subliniat că a avut un discurs sincer și motivant în vestiar, îndemnându-i pe jucători să nu se lase descurajați de rezultatul advers și să continue să lupte pentru obiectivele echipei. Rotaru a subliniat importanța rezilienței și a unității în momentele dificile, reiterând încrederea sa în calitatea lotului și în capacitatea acestuia de a depăși orice obstacol.

”În această seară, în prima repriză, am fost mai buni decât ei, chiar dacă nu vizibil. Am jucat fotbal, am fost agresivi, am pus probleme, Mitriță a ratat o ocazie imensă, încă două-trei oportunități mari de gol.

Am fost în vestiar după meci și le-am spus același lucru: ’Nu vreau să vă văd cu capul jos. Vreau să suferim astăzi și mâine, poimâine sunteți cu familiile, sunteți liberi, după care vreau să văd capul sus.

Asta facem, asta e meseria noastră, voi jucați fotbal, suntem un club de fotbal, iar un club de fotbal trebuie să se pregătească săptămână de săptămână ca să câștige meciuri”, a spus Mihai Rotaru potrivit sursei citate mai sus.

Rămâne de văzut totuși cât va mai rezista pe banca tehnică și Ivailo Petev, având în vedere că echipa nu joacă nimic și are mai multe înfrângeri decât victorii.

”Ne așteptam la mai mult, suntem frustrați, eu consider că nu au fost mai buni decat noi. A fost un penalty, erau contre, nu cunosc un caz la fel, mă uit la fotbal european, mă uit la Premier League, nu am văzut un penalty la fel. Consider că trebuie să comparăm mere cu mere.

Am avut un galben corect la Badelj, am avut aceeași situație la Cîmpanu, nu s-a dat. Au fost faulturi repetate ale celor de la FCSB, nu s-au dat. Nu s-a judecat cu aceeași unitate de măsură. Nu ne ascundem în spatele arbitrajului. Am fost mai buni în prima repriză, am jucat cu atitudine, cu răutate. Asta ne-am dorit. Am jucat bine, dar un henț dat în prelungiri, plus două greșeli au scris istoria în acest meci.

Puteam marca doua-trei goluri. Suntem o echipă în căutare. Încercăm să ne schimbăm filosofia, orice echipă care e în căutare poate avea probleme. Nu ne facem griji pentru play-off. Suntem o echipă valoroasă, azi am arătat atitudine. Sperăm să îi prindem în play-off, să îi batem noi de două ori. Am spus-o de la început, așa este. În meciul tur, Badelj a ratat cu poarta goală. Ne-au bătut pe greșeli.

Sunt jucători care au nevoie de acomodare, au nevoie de timp. E un jucător care nu a evoluat de aproape trei luni. Revine Crețu. Cred că vom arăta altfel și ne vom gasi linia. Nu mă interesează câte puncte sunt față de FCSB, sunt cinci puncte față de Rapid și CFR. Când a venit Ivaylo, m-a întrebat ce șanse avem la titlu.

Eu am spus că maximum 30 la sută. Au scăzut șansele, dar nu ne-am bătut la campionat. Voiam să ne situăm pe podium și să câștigam Cupa. Ivaylo a venit într-un campionat nou, trebuie să avem răbdare. Am plecat pe un drum și nu ne vom întoarce.

Am văzut argumentația lui Marius Avram. Are o bază logică, îi respect argumentația, dar eu nu văd că mâna se îndreaptă către minge. Este o mișcare naturală a corpului. Am să-l rog pe domnul Avram să analizeze faza la care Cîmpanu a fost faultat în tușă cu aceeași intensitate cu care Badelj a faultat.

Au fost faulturi sancționabile cu galben ale jucătorilor de la FCSB sau nu? Eu consider că în situații identice, arbitrul nu a procedat echitabil”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport Special.

Discursul său a fost un apel la unitate și determinare, evidențiind importanța unei mentalități pozitive în construirea succesului pe termen lung. Cu toate că Universitatea Craiova a suferit o înfrângere dureroasă, mesajul transmis de Mihai Rotaru indică dorința sa de a încuraja echipa să depășească momentul dificil și să privească cu optimism către viitorul competiției.

Foto: orangesport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri