În lumea fotbalului românesc, competiția nu se desfășoară doar pe teren, ci și în culisele negocierilor și ale transferurilor. În această iarnă, Gigi Becali a reușit să îi „fure” lui Gică Hagi un jucător dorit intens de ambele părți, Nana Antwi. Florin Vulturar, omul care a adus în lumina reflectoarelor acest joc de culise, a relatat pentru FANATIK SUPERLIGA detalii incredibile despre cum „Regele” Hagi și „Finanțatorul” Becali s-au duelat pentru a-și asigura serviciile fundașului dreapta.

Transferul lui Nana Antwi la FCSB de la FC Urartu a fost o mutare surprinzătoare, mai ales că ghanezul putea să ajungă în tricoul echipei lui Gică Hagi la Farul Constanța. Cu toate acestea, Florin Vulturar a dezvăluit că Farul s-a interesat de situația jucătorului care a impresionat în preliminariile Conference League, dar „Regele” nu a reușit să facă transferul din cauza pretențiilor financiare.

„În fotbal, totul e despre bani”, a explicat Florin Vulturar, subliniind faptul că Gigi Becali a reușit să-și îndeplinească dorința de a-l aduce pe Nana Antwi sub culorile echipei FCSB. Totuși, ultimul transfer al „Roș-Albaștrilor” este încă blocat, deoarece permisul de muncă al ghanezului nu a fost încă obținut.

„La Nana este puțin diferit față de Ngezana, totuși a făcut un contact cu Europa. A fost în Armenia, s-a acomodat oarecum cu tot ce înseamnă Europa. Este cu totul altceva FCSV, este foarte încântat de ce a găsit la FCSB. Zic că o să fie un câștig.

Știu și că Gică Hagi l-a dorit foarte mult, chiar vorbeam cu Zoli Iașko și mi-a confirmat le-a plăcut foarte mult și lor și n-au reușit să îl transfere. Până la urmă, totul e despre bani și fotbal”, a spus Florin Vulturar potrivit sursei citate mai sus.

Gică Hagi, învins de Gigi Becali

Lupta pentru semnătura lui Antwi a fost acerbă, iar Gigi Becali a ieșit învingător în acest joc de șah financiar. Interesul intens manifestat de ambele părți indică valoarea și potențialul jucătorului, iar faptul că negocierile au avut loc în timpul perioadei de transferuri de iarnă adaugă un element suplimentar de complexitate.

În concluzie, Gigi Becali a demonstrat încă o dată că în fotbal, succesul nu se măsoară doar pe teren, ci și în abilitatea de a manevra în culisele transferurilor. „Finanțatorul” FCSB a reușit să-i „fure” lui Gică Hagi un jucător promițător, arătând că în lumea fotbalului românesc, competiția este acerbă și în afara gazonului.

Foto: orangesport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.