Într-un episod recent al emisiunii Survivor România, scandalul a atins cote alarmante, iar o discuție controversată, pe care PRO TV pare să dorească să o șteargă complet, a ieșit la iveală. Protagonistul acestei dispute este Cătălin Moroșanu, care a dezvăluit detalii explozive despre strategiile din culise și tensiunile crescânde în rândul participanților.

Update 06.03 – În jocul de imunitate Alex Delea este surprins de câștigul Ștefaniei la ștafetă și sare în sus de bucurie când nimeni nu se mai aștepta. Oana Ciocan se integrează rapid la Războinici, iar Ana Pal face pace cu Andrei Ciobanu. Rămâne de văzut cât va dura. Din păcate Jorge va părăsi competiția pe motive medicale, iar Zanni se va face de râs în duelul cu Cătălin Zmărăndescu.


Plecarea neașteptată a lui Jador din competiție nu a fost primită cu brațele deschise de toată lumea, iar criticii au început să se îndrepte și către prezentatorul emisiunii, Dan Pavel, pentru atitudinea sa controversată din Republica Dominicană. Tensiunile au escaladat rapid, aruncând emisiunea în mijlocul unui scandal public.

Cătălin Moroșanu, unul dintre concurenții marcă ai show-ului, a dezvăluit cu lux de amănunte strategiile discutate cu Dan Pavel în cadrul unui consiliu. Cu toate că Jador părea mereu sigur pe el, faptul că a fost eliminat subit din Survivor All Stars a adăugat un element surpriză întregii povestiri.

”Să vă spun toată povestea, în numele echipei. Eu am încercat să fiu mereu la mijloc. Am încercat să fiu echilibrul în echipă. Am încercat să fie pace între Zanni și Jador, ca cei doi să nu se certe, ca noi să fim buni pe traseu și să dăm rezultate. Să fie vibe-ul ală în echipă, mereu mi-am dorit chestia asta

Deci noi până acum am scos 5 fete, da? Bă sunt 3 fete bune la noi în echipă. Suntem 6 bărbați, 6 dârlani, da? 2 dintre ei sunt mai slabi: eu și Cătălin Zmărăndescu. Din cauza greutății noastre, nu putem să concurăm la nivelul războinicilor… Atunci, așa am hotărât. La duel eu cu Zmărăndescu

Jador așa a spus: votați-mă pe mine, să plec eu acasă. Eu acuma plec acasă! Și zic: ce ai pățit, omule, te-ai sucit în halul ăsta? Ce s-a întâmplat cu tine?”, a spus Cătălin Moroșanu.

Ce a spus Daniel Pavel despre descalificarea lui Jador?

În lumina acestor dezvăluiri, întrebările cu privire la corectitudinea și transparența emisiunii au început să apară din ce în ce mai des. Faptul că PRO TV ar dori să șteargă discuția dintre Moroșanu și Pavel adaugă un nou strat de mister și speculații.

A fost o săptămână grea în ceea ce ați văzut voi, o săptămână în care ați asistat la prima descalificare din acest sezon, dar și la o nouă eliminare. O săptămână în care triburile au ajuns din nou la conflicte puternice, dar în care au și demonstrat că pot face față oricăror probleme apar.

Poate vă amintiți că vă scriam în acest jurnal despre vremea capricioasă și acel vânt puternic. Iată că a venit momentul să vedeți și ce ecouri a avut asupra echipelor și cât de mult le-a influențat soarta în competiție. Revin asupra primei părți din paragraful anterior, cea care știu că a dat naștere la multe reacții – unele pozitive și unele contradictorii.

Le-am primit, citit și înțeles pe toate – este normal ca un show de o asemenea anvergură să dea naștere la polarizări puternice de opinie. Uneori, viața nu e așa cum o calculăm noi, iar motive diverse ne conduc spre punctul în care luăm decizii de neînțeles. Așa este și în cel mai puternic format din lume, iar finalul săptămânii a adus un rezultat greu de acceptat. Cu toate acestea, vă invit să fiți cu ochii pe Survivor pentru a vedea ceea ce va urma și ceea ce se va întâmpla… chiar în timp foarte scurt”, a spus Daniel Pavel pe Instagram.

Pe lângă aspectele legate de competiție, plecarea lui Jador a adus în prim-plan și tensiunile interne dintre participanți, amplificând curiozitatea publicului. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum va gestiona PRO TV această situație explozivă și cum vor reacționa fanii emisiunii la dezvăluirile recente. Survivor România pare să-și mențină statutul de reality show plin de neprevăzut, iar viitoarele episoade promit să fie incendiare.

Faimoșii câștigă primul joc al săptămânii, dar pierd imunitatea. Cătălin Zmărăndescu este eliminat de Zanni sau mai bine zis se lasă învins. Nebunie totală!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.