FCSB  a avut o primă repriză grea în meciul cu Petrolul. Ocaziile s-au lăsat așteptate, însă spre finalul primei părți Florinel Coman a ieșit din nou la rampă executând magistral o lovitură liberă pe care portarul a respins-o în bară. La cornerul imediat, B. Alhassar a trimis și el în bară. Spre final golul plutea în aer.

Repriza secundă FCSB o începe în forță, cum a terminat-o pe prima, însă de data aceasta Luis Phelipe reușește să înscrie. Ocaziile au curs, dar meciul s-a încheiat 1-0. La final, antrenorul FCSB s-a arătat mulțumit de jocul echipei și nu vede cine ar putea să le facă probleme, dacă totul merge conform planului.

„Am spus că mai am încredere în Luis Phelipe. Radaslavescu a recuperat mingea și Phelipe a marcat”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.

Pentru aducerea lui Luis Phelipe de la Poli Iași, Gigi Becali a plătit 200.000 de euro, iar formația din Copou a păstrat și un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Luis Phelipe, după criticile lui Gigi Becali

”Nu sunt în cel mai bun moment al meu, dar trebuie să continui să muncesc tare. Ăsta este fotbalul. Uneori joci bine, alteori, nu, important e să fiu pregătit când intru.

E normal să fie critici, e o echipă mare, presiune mare, trebuie să lupți pentru locul tău.

Când faci totul bine, ăsta e rezultatul. E important că toți au încredere în mine și mă susțin. Mie îmi rămâne să intru pe gazon și să mă bucur de fotbal.

E normală presiunea, e o echipă mare. Eu trebuie să continui să lupt, să mă pregătesc bine”, a declarat Luis Phelipe potrivit digisport.ro.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.